Commercial à vendre à Hasselt

577 650 €
543
43.000
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Nieuwbouw KMO/bedrijfsunit 17 - groot 543 m² en 6 parkeerplaatsen - gelegen aan de C-site, de voormalige distributievestiging van Coca-Cola, is na de bedrijvenparken Ekkelgaarden & Heros de derde (her)ontwikkeling van Futurn op Hasselts grondgebied. De indrukwekkende site van 43.000 m² is gelegen in bedrijvenzone Quartier Canal en bevindt zich tussen de Hasseltse Ring en het Albertkanaal, aan het kruispunt van de Sasstraat met de Trichterheideweg. De site is zowel toegankelijk via de Trichterheideweg als via de Scheepsvaartkaai. C-site zal herontwikkeld worden tot een nieuw, future-proof bedrijven-park en mikt op een innovatieve mix van duurzame industriële gebouwen, kantoren, showrooms en projecten op maat. Futurn wil met deze ontwikkeling een betaalbaar aanbod aan bedrijfsruimte creëren en zo lokale bedrijven de kans bieden zich verder te ontwikkelen in eigen stad.

Deze KMO-units zijn ideaal als opslagplaats, atelier of productieruimte al dan niet in combinatie met showroom/kantoor. Extra ramen in de gevel zijn mogelijk. Meerdere bedrijfsunits samenvoegen is mogelijk. Al deze units zijn voorzien van een vrije hoogte van 6 meter, lichtstraat, gepolierde betonvloer met een vloerbelasting van 1 ton/m², elektrische geïsoleerde sectionaalpoort, loopdeur, parking voor de deur. Bijkomende troeven zijn de vlotte bereikbaar, conform de nieuwe EPB regelgeving.

Meer info: bel Danny op 0471/10.00.69 of 011/22.19.17 - danny@limburgsvastgoed.be - Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan naar onze website www.limburgsvastgoed.be voor het TOTAALAANBOD, een uitgebreide beschrijving en foto's.

Finances

Disponibilité
À la livraison

Bâtiment

Type de propriété
Industriel
Sous-type
Entrepôt sans bureau
Surface
543 m²

Terrain

Surface de la parcelle
43.000 m²
Affectation urbanistique
Zone industrielle pour les entreprises artisanales ou zones pour PME

Lieu

Transports en commun à proximité
Oui
Autoroute à proximité
Oui
Ecole à proximité
Oui

Confort

Raccordement électrique
Oui
Raccordement au gaz
Oui
Raccordement aux égouts
Oui

Urbanisme

Intimation en justice
Non
Permis de construire
Oui
Permis de lotissement
Non
Localité
SASSTRAAT 2, 3500 Hasselt
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires