Huis te koop in Haacht met 5 slaapkamers

410
1.750
5
5
Omschrijving

Unieke gerenoveerde hoeve: Karakter, comfort en veelzijdigheid in een groene Omgeving, gelegen te Haacht

Deze prachtige, volledig gerenoveerde hoeve uit 2018 biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een eigendom dat karakter, comfort en veelzijdigheid samenbrengt. Bij de renovatie is veel aandacht besteed aan het behoud van authentieke elementen, waardoor een perfecte balans is ontstaan tussen moderne gemakken en historische charme.

Hoewel de hoeve momenteel functioneert als een B&B, is het dankzij de veelzijdigheid ook perfect geschikt als een- of tweewoonst. Daarnaast leent het pand zich uitstekend voor cohousing of het inrichten van een praktijkruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bij binnenkomst betreedt u een ruime, sfeervolle ontvangstruimte die leidt naar een gezellige eetkamer en een volledig uitgeruste keuken. Beide ruimtes hebben toegang tot knusse orangeries die een vloeiende overgang vormen tussen binnen en buiten, ideaal om te genieten van de rust en het omringende groen.

De hoeve beschikt momenteel over vier ruime slaapkamers, elk met een eigen badkamer, wat bijdraagt aan het succes van de huidige B&B-exploitatie. Daarnaast is er een polyvalente ruimte met een eigen badkamer en toegang tot een handige zolderberging. Een extra slaapkamer en een bureauruimte vergroten de flexibiliteit van dit pand.

Alle technische voorzieningen zijn volledig vernieuwd en efficiënt georganiseerd in een aparte technische ruimte, zodat u zorgeloos kunt genieten van alle moderne comfort.

De prachtig onderhouden, westelijk georiënteerde tuin biedt volledige privacy en vormt een oase van rust waar u kunt ontspannen te midden van de natuur. Er is voldoende parkeergelegenheid op de ruime oprit, die plaats biedt aan vier auto's.

Gelegen in een centraal, maar rustig en groen deel van Haacht, biedt deze hoeve een ideale combinatie van bereikbaarheid en sereniteit.

Bekijk alvast de virtuele tour via: https://bit.ly/4djkIEr.

 

Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen via info@vastgoedplus.be of 015/200 999!

Financieel

Kadastraal inkomen
2.082 €
Kadastrale info
0329/00C000
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
410 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
1.750 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
5
Oppervlakte slaapkamers
16 m²; 12,5 m²; 19,5 m²; 21 m²; 16,5 m²
Aantal badkamers
5

Comfort

Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja
Telefoon
Ja

Energie

Unieke code EPC
20240730-0003327236-KNR-1
Raamprofielen
PVC
Keuringsattest elektriciteit
Ja, conform

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Voorkooprecht
Nee

Media & downloads

Virtueel bezoek
https://www.youtube.com/watch?v=r8mffnxUdAE
Locatie
Veeweideweg 21, 3150 Haacht
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast