Maison à vendre à Haacht avec 5 chambres

410
1.750
5
5
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

Deze prachtige, volledig gerenoveerde hoeve uit 2018 biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een eigendom dat karakter, comfort en veelzijdigheid samenbrengt. Bij de renovatie is veel aandacht besteed aan het behoud van authentieke elementen, waardoor een perfecte balans is ontstaan tussen moderne gemakken en historische charme.

Hoewel de hoeve momenteel functioneert als een B&B, is het dankzij de veelzijdigheid ook perfect geschikt als een- of tweewoonst. Daarnaast leent het pand zich uitstekend voor cohousing of het inrichten van een praktijkruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bij binnenkomst betreedt u een ruime, sfeervolle ontvangstruimte die leidt naar een gezellige eetkamer en een volledig uitgeruste keuken. Beide ruimtes hebben toegang tot knusse orangeries die een vloeiende overgang vormen tussen binnen en buiten, ideaal om te genieten van de rust en het omringende groen.

De hoeve beschikt momenteel over vier ruime slaapkamers, elk met een eigen badkamer, wat bijdraagt aan het succes van de huidige B&B-exploitatie. Daarnaast is er een polyvalente ruimte met een eigen badkamer en toegang tot een handige zolderberging. Een extra slaapkamer en een bureauruimte vergroten de flexibiliteit van dit pand.

Alle technische voorzieningen zijn volledig vernieuwd en efficiënt georganiseerd in een aparte technische ruimte, zodat u zorgeloos kunt genieten van alle moderne comfort.

De prachtig onderhouden, westelijk georiënteerde tuin biedt volledige privacy en vormt een oase van rust waar u kunt ontspannen te midden van de natuur. Er is voldoende parkeergelegenheid op de ruime oprit, die plaats biedt aan vier auto's.

Gelegen in een centraal, maar rustig en groen deel van Haacht, biedt deze hoeve een ideale combinatie van bereikbaarheid en sereniteit.

Bekijk alvast de virtuele tour via: https://bit.ly/4djkIEr.

 

Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen via info@vastgoedplus.be of 015/200 999!

Finances

Revenu cadastral
2.082 €
Informations cadastrales
0329/00C000
Disponibilité
À l’acte

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
410 m²

Terrain

Surface de la parcelle
1.750 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Jardin
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
5
Surface chambres à coucher
16 m²; 12,5 m²; 19,5 m²; 21 m²; 16,5 m²
Nombre de salles de bain
5

Confort

Raccordement au gaz
Oui
Raccordement à l’eau
Oui
Téléphone
Oui

Énergie

Numéro du rapport PEB
20240730-0003327236-KNR-1
Profils de fenêtre
PVC
Certificat d’inspection de l’électricité
Oui, conforme

Urbanisme

Plan cadastral
Oui
Permis de lotissement
Non applicable
Droit de préemption
Non

Médias et téléchargements

Visite virtuelle
https://www.youtube.com/watch?v=r8mffnxUdAE
Localité
Veeweideweg 21, 3150 Haacht
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle