Huis te koop in Leuven met 6 slaapkamers

€ 1.200.000
Bereken je maandlast
EPC-label AEPCA
70
6
6
Omschrijving

Modern opbrengsteigendom met 6 studentenkamers in Leuven

Bent u op zoek naar een lucratieve investering in de bruisende studentenstad Leuven? Zoek niet verder! Deze vernieuwbouw, gelegen tussen de campus Sportkot en campus Arenberg, biedt een uitstekende kans om te investeren in een hoogwaardig opbrengsteigendom. Dit pand bestaat uit 6 ruime en moderne studentenkamers, allen voorzien van de nieuwste technieken en materialen. Met een EPC-A label staat energie-efficiëntie centraal, wat resulteert in lagere energiekosten en een groene investering. De ligging tussen twee belangrijke campussen zorgt voor een hoge bezettingsgraad en maakt dit pand ideaal voor studenten.

Dankzij de moderne voorzieningen biedt elke kamer een comfortabele woonomgeving voor studenten. De combinatie van een uitstekende locatie, duurzaamheid en moderne bouwtechnieken maakt dit pand een toekomstbestendige investering. Leuven is een populaire studentenstad met een constante vraag naar studentenkamers, wat een stabiel inkomen garandeert voor de investeerder. Bovendien is deze vernieuwbouw instapklaar en vereist geen renovatie, wat u direct rendement op uw investering oplevert.

Alle entiteiten kunnen indien gewenst voorzien worden van een verhuring voor academiejaar 2024-2025.

Mis deze unieke kans niet en verzeker uzelf van een betrouwbare en rendabele investering in het hart van Leuven. Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u vandaag nog contact met ons opnemen! Investeer in kwaliteit en duurzaamheid, investeer in de toekomst van Leuven!

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Appartementsgebouw
Type bebouwing
Gesloten

Terrein

Perceeloppervlakte
70 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
6
Aantal badkamers
6

Energie

EPC-label
A
Dubbele beglazing
Ja
Type beglazing
Dubbel glas

Ruimtelijke ordening

Bestemming gebouw
Opbrengsteigendom
Dagvaarding
Nee
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Locatie
Tervuursevest 236, 3000 Leuven
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast