Maison à vendre à Louvain avec 6 chambres

Classe énergétique AEPCA
70
6
6
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Bent u op zoek naar een lucratieve investering in de bruisende studentenstad Leuven? Zoek niet verder! Deze vernieuwbouw, gelegen tussen de campus Sportkot en campus Arenberg, biedt een uitstekende kans om te investeren in een hoogwaardig opbrengsteigendom. Dit pand bestaat uit 6 ruime en moderne studentenkamers, allen voorzien van de nieuwste technieken en materialen. Met een EPC-A label staat energie-efficiëntie centraal, wat resulteert in lagere energiekosten en een groene investering. De ligging tussen twee belangrijke campussen zorgt voor een hoge bezettingsgraad en maakt dit pand ideaal voor studenten.

Dankzij de moderne voorzieningen biedt elke kamer een comfortabele woonomgeving voor studenten. De combinatie van een uitstekende locatie, duurzaamheid en moderne bouwtechnieken maakt dit pand een toekomstbestendige investering. Leuven is een populaire studentenstad met een constante vraag naar studentenkamers, wat een stabiel inkomen garandeert voor de investeerder. Bovendien is deze vernieuwbouw instapklaar en vereist geen renovatie, wat u direct rendement op uw investering oplevert.

Alle entiteiten kunnen indien gewenst voorzien worden van een verhuring voor academiejaar 2024-2025.

Mis deze unieke kans niet en verzeker uzelf van een betrouwbare en rendabele investering in het hart van Leuven. Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u vandaag nog contact met ons opnemen! Investeer in kwaliteit en duurzaamheid, investeer in de toekomst van Leuven!

Finances

Ventes sous régime de TVA
Non

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Immeuble
Type de bâtiments
Fermé

Terrain

Surface de la parcelle
70 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle

Aménagement

Nombre de chambres
6
Nombre de salles de bain
6

Énergie

Classe énergétique
A
Double vitrage
Oui
Type de vitrage
Double vitrage

Urbanisme

Destination bâtiment
Immeuble de rapport
Intimation en justice
Non
Intimation en justice
Pas de correction juridique ou mesure administrative imposée
Localité
Tervuursevest 236, 3000 Louvain
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle