Huis te koop in Zoersel met 4 slaapkamers

€ 1.570.000
Bereken je maandlast
EPC-label BEPCB
333
2.001
4
2
Omschrijving

EXCLUSIEF: Magnifieke landelijke STIJLVILLA ontworpen door 'Vincent Bruggen'!

EXCLUSIEF: Magnifieke landelijke STIJLVILLA met verwarmd buitenzwembad en overdekt terras, gelegen in een groene omgeving in een doodlopende verkaveling te Zoersel / grens Schilde.

Dit eigendom is authentiek & tijdloos, heeft een zeer gezellige uitstraling, smaakvol ingericht, afgewerkt met luxe en karaktervolle materialen.

Deze villa werd in 2004 ontworpen door de gerenommeerde villabouwer "Vincent Bruggen", werd in 2007 uitgebouwd en in 2022 gemoderniseerd.

Aangelegde zonnige tuin, terras en overdekt terras met haard bijgebouw met de technieken voor het overloop zwembad, carport voor twee wagens, volledig omheind en afgesloten met een automatische poort. Zeer goede verbinding met uitvalswegen.

 

Gelijkvloers: inkomhal met gastentoilet, verder kom je in de leefruimte, ingedeeld in een eetkamer en apart het salon met gashaard en doorgang tot de knappe orangerie, ingericht tot bar met uitzicht op de tuin, ideaal vertoeven voor gezellige avonden met familie en vrienden.

Een open geïnstalleerde keuken ingericht met de nodige toestellen, modern en lichtrijk ingericht, vast kookeiland waar u aan kan zitten en toegang tot het overdekte terras.

Daarnaast is er een bijkeuken / berging en wasplaats met aansluiting voor uw wasmachine en droogkast, met ingemaakte kasten en geeft doorgang tot de carport.

Eerste verdieping: via de trap naar de nachthal, waarop drie slaapkamers uitgeven.

Masterbedroom met ensuite dressing en inpandige badkamer met dubbele lavabo, inloopdouche, ligbad en toilet.

En een tweede douchekamer met enkele lavabo, douche en toilet.

 

Tweede verdieping: open ruimte ingericht als bureel met ingemaakte kasten en een afgewerkte zolderruimte, ideaal als vierde slaapkamer.

 

Algemeen: airco, hr+ beglazing, aluminium ramen, cv hr+ op gas, warmtepomp zwembad, eiken parket en lichte vloersteen, alarm, camera en rookbeveiliging, Niko Home Control bediening, sproei-installatie, waterverzachter, regenwaterput van 9.000l, energielabel B, elektriciteit conform,...

Een prachtige villa met een warm gevoel aan huiselijke sfeer, contacteer ons voor bijkomende informatie en plan uw bezoek!

 

 

 

 

 

 

Financieel

Kadastraal inkomen
2.068 €
Kadastrale info
0421/00D000
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
333 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
2.001 m²
Meest recente bestemming terrein
Woonpark
Breedte straatkant
22 m

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Type keuken
Volledig afgewerkte keuken

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
143
EPC-label
B
Unieke code EPC
3.133.749

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Kapellenhoflaan 28, 2980 Zoersel
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast