Maison à vendre à Zoersel avec 4 chambres

Classe énergétique BEPCB
333
2.001
4
2
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

EXCLUSIEF: Magnifieke landelijke STIJLVILLA met verwarmd buitenzwembad en overdekt terras, gelegen in een groene omgeving in een doodlopende verkaveling te Zoersel / grens Schilde.

Dit eigendom is authentiek & tijdloos, heeft een zeer gezellige uitstraling, smaakvol ingericht, afgewerkt met luxe en karaktervolle materialen.

Deze villa werd in 2004 ontworpen door de gerenommeerde villabouwer "Vincent Bruggen", werd in 2007 uitgebouwd en in 2022 gemoderniseerd.

Aangelegde zonnige tuin, terras en overdekt terras met haard bijgebouw met de technieken voor het overloop zwembad, carport voor twee wagens, volledig omheind en afgesloten met een automatische poort. Zeer goede verbinding met uitvalswegen.

 

Gelijkvloers: inkomhal met gastentoilet, verder kom je in de leefruimte, ingedeeld in een eetkamer en apart het salon met gashaard en doorgang tot de knappe orangerie, ingericht tot bar met uitzicht op de tuin, ideaal vertoeven voor gezellige avonden met familie en vrienden.

Een open geïnstalleerde keuken ingericht met de nodige toestellen, modern en lichtrijk ingericht, vast kookeiland waar u aan kan zitten en toegang tot het overdekte terras.

Daarnaast is er een bijkeuken / berging en wasplaats met aansluiting voor uw wasmachine en droogkast, met ingemaakte kasten en geeft doorgang tot de carport.

Eerste verdieping: via de trap naar de nachthal, waarop drie slaapkamers uitgeven.

Masterbedroom met ensuite dressing en inpandige badkamer met dubbele lavabo, inloopdouche, ligbad en toilet.

En een tweede douchekamer met enkele lavabo, douche en toilet.

 

Tweede verdieping: open ruimte ingericht als bureel met ingemaakte kasten en een afgewerkte zolderruimte, ideaal als vierde slaapkamer.

 

Algemeen: airco, hr+ beglazing, aluminium ramen, cv hr+ op gas, warmtepomp zwembad, eiken parket en lichte vloersteen, alarm, camera en rookbeveiliging, Niko Home Control bediening, sproei-installatie, waterverzachter, regenwaterput van 9.000l, energielabel B, elektriciteit conform,...

Een prachtige villa met een warm gevoel aan huiselijke sfeer, contacteer ons voor bijkomende informatie en plan uw bezoek!

 

 

 

 

 

 

Finances

Revenu cadastral
2.068 €
Informations cadastrales
0421/00D000
Disponibilité
À l’acte

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
333 m²

Terrain

Surface de la parcelle
2.001 m²
Affectation urbanistique
Parc résidentiel
Largeur à la rue
22 m

Aménagement

Nombre de chambres
4
Nombre de salles de bain
2
Type de cuisine
Cuisine entièrement aménagée

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
143
Classe énergétique
B
Numéro du rapport PEB
3.133.749

Urbanisme

Plan cadastral
Oui
Intimation en justice
Pas de correction juridique ou mesure administrative imposée
Permis de construire
Oui
Localité
Kapellenhoflaan 28, 2980 Zoersel
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle