Terug naar resultaten

Scoop: Huis te koop in Schilde met 4 slaapkamers

EPC-label DEPCD
271
2.500
4
2
Omschrijving

Villa gelegen op een uniek binnenperceel van ca. 2.500m²

Villa gelegen op een uniek binnenperceel van ca. 2.500m² met lange oprijlaan en parktuin met veel privacy. Dit alles in een rustige straat op wandelafstand van het centrum van Schilde en het Picardiëbos!
Deze villa met mogelijkheid tot kantoor/praktijk, werd doorheen de jaren grondig vernieuwd en recent voorzien van o.a. een nieuw dak, nieuwe keuken en buitenzwembad!

GELIJKVLOERS
Inkomhal met gastentoilet en handenwasser.
Gezellige leefruimte (ca. 40m²) op eiken parketvloer en recent vernieuwde open leefkeuken (ca. 20m²) uitgerust met MIELE oven en hoge drukstoomoven, inductiekookplaat, vaatwasser en koelkast. Via de vele grote ramen is er zicht op de tuin en toegang tot een deels overdekt terras.
Opnieuw via de hal is er nog toegang tot een aparte bureauruimte (ca. 18m²) met aparte buitendeur en aanpalende berging (ca. 18m²) met openslaande poorten. Deze ruimte(s) kan (kunnen) perfect dienen voor een praktijk of thuiskantoor.

VERDIEPING
Tussenverdieping met apart toilet. Ruime eerste slaapkamer/hobbyruimte  (ca. 31m²) met airco. Hogerop is er de hoofdslaapkamer (ca. 16m²) met aparte dressing en ensuite badkamer (ca. 11m²). De hoofdslaapkamer kijkt uit op de tuin door openslaande ramen met mogelijkheid tot een dakterras. De twee kinderkamers (beiden ca. 11m²) kunnen gebruik maken van een aparte douchekamer met inloopdouche.

ZOLDER
Ruime opbergzolder bereikbaar via vlizotrap.

KELDER
Onderverdeeld in wijnkelder, berging/wasplaats en technische ruimte.

TUIN
Oprijlaan van ca. 50m met automatische poort en twee ruime carports voor in totaal 4 wagens + fietsenberging. De volledig omheinde tuin ligt rondom de woning en beschikt over meerdere terrassen om te genieten van zon of schaduw. Aan de voorzijde ligt er een nieuw verwarmd zwembad (solardek, jetstream, automatische filter en dosering) met bijhorend poolhouse. Achteraan is er nog een ruime houten tuinberging.

ALGEMEEN
Verwarming op stookolie, vernieuwd alarmsysteem, houten ramen met HR dubbele beglazing, putboring voor tuinbesproeiing, keuken vernieuwd in 2019, dak in 2021, zwembad 2022,...
Potentieel EPC: Volgens het EPC-rapport kan deze woning gerenoveerd worden naar een A-label.

Financieel

Kadastraal inkomen
3.055 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Villa
Bewoonbare oppervlakte
271 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
2.500 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Oppervlakte slaapkamers
16 m²; 10 m²; 10 m²; 31 m²
Aantal badkamers
2

Comfort

Airconditioning
Ja
Alarm
Ja
Zwembad
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
351
EPC-label
D
Unieke code EPC
1.989.627

Ruimtelijke ordening

Bestemming gebouw
Privé - eengezins
Dagvaarding
Nee
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Locatie
Picardiëlaan 10, 2970 Schilde
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast