Back to results

Scoop: House for sale in Schilde with 4 bedrooms

EPC label DEPCD
271
2.500
4
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Villa gelegen op een uniek binnenperceel van ca. 2.500m² met lange oprijlaan en parktuin met veel privacy. Dit alles in een rustige straat op wandelafstand van het centrum van Schilde en het Picardiëbos!
Deze villa met mogelijkheid tot kantoor/praktijk, werd doorheen de jaren grondig vernieuwd en recent voorzien van o.a. een nieuw dak, nieuwe keuken en buitenzwembad!

GELIJKVLOERS
Inkomhal met gastentoilet en handenwasser.
Gezellige leefruimte (ca. 40m²) op eiken parketvloer en recent vernieuwde open leefkeuken (ca. 20m²) uitgerust met MIELE oven en hoge drukstoomoven, inductiekookplaat, vaatwasser en koelkast. Via de vele grote ramen is er zicht op de tuin en toegang tot een deels overdekt terras.
Opnieuw via de hal is er nog toegang tot een aparte bureauruimte (ca. 18m²) met aparte buitendeur en aanpalende berging (ca. 18m²) met openslaande poorten. Deze ruimte(s) kan (kunnen) perfect dienen voor een praktijk of thuiskantoor.

VERDIEPING
Tussenverdieping met apart toilet. Ruime eerste slaapkamer/hobbyruimte  (ca. 31m²) met airco. Hogerop is er de hoofdslaapkamer (ca. 16m²) met aparte dressing en ensuite badkamer (ca. 11m²). De hoofdslaapkamer kijkt uit op de tuin door openslaande ramen met mogelijkheid tot een dakterras. De twee kinderkamers (beiden ca. 11m²) kunnen gebruik maken van een aparte douchekamer met inloopdouche.

ZOLDER
Ruime opbergzolder bereikbaar via vlizotrap.

KELDER
Onderverdeeld in wijnkelder, berging/wasplaats en technische ruimte.

TUIN
Oprijlaan van ca. 50m met automatische poort en twee ruime carports voor in totaal 4 wagens + fietsenberging. De volledig omheinde tuin ligt rondom de woning en beschikt over meerdere terrassen om te genieten van zon of schaduw. Aan de voorzijde ligt er een nieuw verwarmd zwembad (solardek, jetstream, automatische filter en dosering) met bijhorend poolhouse. Achteraan is er nog een ruime houten tuinberging.

ALGEMEEN
Verwarming op stookolie, vernieuwd alarmsysteem, houten ramen met HR dubbele beglazing, putboring voor tuinbesproeiing, keuken vernieuwd in 2019, dak in 2021, zwembad 2022,...
Potentieel EPC: Volgens het EPC-rapport kan deze woning gerenoveerd worden naar een A-label.

Financial

Cadastral income
3.055 €

Building

Type of property
House
Subtype
Villa
Surface
271 m²

Terrain

Plot size
2.500 m²
Most recent urban destination
Residential area
Garden
Yes

Layout

Number of bedrooms
4
Surface bedrooms
16 m²; 10 m²; 10 m²; 31 m²
Number of bathrooms
2

Comfort

Air conditioning
Yes
Alarm
Yes
Swimming pool
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
351
EPC label
D
Unique code EPC
1.989.627

Urban planning

Destination building
Private - single-family
Summons
No
Summons
No judicial remedial or administrative measure imposed
Location
Picardiëlaan 10, 2970 Schilde
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan