Huis te koop in Schilde met 4 slaapkamers

EPC-label CEPCC
290
2.348
4
2
Omschrijving

ZUIDERSE VLASSAK VERHULST VILLA OP ZEER RUSTIGE LOCATIE

GELIJKVLOERS:
Inkomhal 18 m², afgewerkt met Bourgondische dallen. De inkomhal beschikt over een ingebouwde vestiairekast met antieke deuren en een gastentoilet met handenwasser. 
Vanuit de inkomhal bereikt u via dubbele glazen deuren de sfeervolle living, eveneens op Bourgondische dallen. De living is opgesplitst in twee delen: enerzijds het salongedeelte met een inbouw cassette-haard en grote schuiframen die een prachtig uitzicht bieden op de tuin, anderzijds het eetkamergedeelte met een ingebouwde kast met antieke deuren en eveneens grote schuiframen met tuinzicht.
Aansluitend aan de eetkamer bevindt zich de moderne, strakke keuken 24 m², uitgerust met een keramische tegelvloer en dekton werkbladen. De keuken is volledig voorzien van hoogwaardige apparatuur, waaronder een combi-stoomoven, combi-microgolfoven, warmhoudlade, inductievuur, grote koelkast en afwasmachine. Vanuit de keuken heeft u een mooi uitzicht op de vijver en de tuin.
Grenzend aan de woonkamer vindt u een TV-salon van 14 m² en een leeshoek van 8 m², beide afgewerkt met massief eiken parket en voorzien van schuiframen die toegang geven tot de tuin en het terras.
Via de nachthal toegang tot de wasplaats en berging, en dubbele garage van 36 m², uitgerust met een Hörmann poort en ruimte voor de CV- en zwembadinstallatie. Via dezelfde nachthal toegang tot de gelijkvloerse dressing, een badkamer 12 m² met douche, bad en dubbele lavabo's, en een ruime slaapkamer met een schuifraam naar de tuin en het terras.

De volwassen tuin is rijk aan variatie met een grote afwisseling van bomen en bloeiende struiken, wat zorgt voor een oase van rust en groen. Het verwarmde overloopzwembad van 5x10 meter, polycarbonaat en solar rolluik. Daarnaast is er een aparte tuinberging aanwezig. De voortuin beschikt over een elektrische poort en een oprit in klinkers, terwijl de terrassen aan de tuinzijde deels zijn afgewerkt met klinkers, kunststofplanken en keramische tegels.

1STE VERDIEPING:
Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop die toegang biedt tot een apart toilet en een tweede badkamer met douche en lavabo's. Hier bevinden zich ook drie slaapkamers, allemaal uitgerust met ingebouwde kasten en vaste schrijftafels, en afgewerkt met een laminaatvloer. Tot slot is er een grote zolder/extra slaapkamer met Velux-raam en vasttapijt.

BIJZONDERHEDEN:
De villa wordt verwarmd door middel van vloerverwarming op gas (Vaillant) op het gelijkvloers, en convectoren op de verdieping, aangedreven door een afzonderlijke ketel (Vaillant). Kruipruimte
De vermelde bewoonbare oppervlakte is gebaseerd op de bruikbare vloeroppervlakte zoals vermeld in het EPC.

POSITIEVE PUNTEN:
Instapklaar
Doodlopende straat
Prachtige Zuid tuin
Vlassak Verhulst villa

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Villa
Bewoonbare oppervlakte
290 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
2.348 m²
Meest recente bestemming terrein
Woonpark
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Oppervlakte slaapkamers
16 m²; 12 m²; 12 m²; 15 m²
Aantal badkamers
2

Comfort

Parlofoon
Ja
Videofoon
Ja
Lift
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
257
EPC-label
C
Unieke code EPC
3.291.952

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Vonnissen
Nee
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Schalmei 56, 2970 Schilde
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast