Huis te koop in Schilde met 4 slaapkamers

€ 2.250.000
Bereken je maandlast
415
3.835
4
2
Omschrijving

Luxe volledig gerenoveerde villa op een prachtig hoekperceel

Met trots presenteren wij deze exceptionele, gerenoveerde villa op een prachtig hoekperceel in een idyllische locatie te Schilde, in de directe omgeving van scholen, openbaar vervoer en winkels. Deze schitterende villa ligt in een mooie, residentiële straat in 's-Gravenwezel, dicht bij zowel het centrum van Schilde als 's-Gravenwezel.

Deze renovatie was een betoverend proces van het herontwerpen van het architectonisch verhaal. Het was een avontuur waarin elke ruimte een nieuw hoofdstuk heeft gekregen, en waarin elke steen, elke balk en elk oppervlak een vernieuwde stem heeft gevonden. Het resultaat is een samenspel tussen verleden en toekomst, waarbij oude structuren en karakteristieke elementen zijn omarmd en geïntegreerd met moderne innovaties.

Dankzij deze grondige renovatie is deze woning zowel technisch als esthetisch van absolute topklasse geworden.

De deur gaat open en u wordt meteen gecharmeerd van de overvloed aan natuurlijke lichtinval en de luxe die de villa uitstraalt. Bij binnenkomst betreedt u de mooie inkomhal, uitgerust met een gastentoilet en vestiaire kast.
Vanuit deze hal heeft u toegang tot een uitstekend bureau en een sfeervolle eetkamer. Vervolgens bereikt u de prachtige leefruimte met een stijlvolle barruimte, verbonden met een uitzonderlijke leefkeuken in een adembenemende glazen constructie, waardoor de interactie met de tuin optimaal is. De leefruimte, met uitzicht op de tuin, creëert het ultieme cocongevoel. De keuken kan nog volledig naar eigen smaak worden ingericht. Op de begane grond vindt u ook een dubbele garage en een praktische berging.

Een eigentijdse stalen trap leidt naar de eerste verdieping, waar zich vier slaapkamers bevinden, allen zorgvuldig afgewerkt met behoud van de authenticiteit van de indrukwekkende dakconstructies. De mastersuite beschikt over een dressing en een luxe en-suite badkamer met een inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en toilet, met daarbij een prachtig uitzicht op de tuin. Daarnaast zijn er drie ruime slaapkamers, elk onder de karakteristieke dakbalken, een extra badkamer (met inloopdouche en dubbele wastafel) en een apart toilet. Elke kamer is voorzien van inbouwkasten en grote ramen. Op deze verdieping bevindt zich ook een praktische waskamer.

Last but not least is er de mooie tuin met een groot terras. Een verwarmd zwembad kan nog worden voorzien tegen een meerprijs.

BIJZONDERHEDEN:
- Verkoop onder registratie,
- Totale luxe renovatie
- Epeil 59
- Vloerverwarming GLV
- Behoud van authentieke elementen

Voor meer informatie of een bezichtiging aan deze prachtige woning, neem contact met Sigalit via sigalit@reds.be of 0475668474

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Villa
Bewoonbare oppervlakte
415 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
3.835 m²
Meest recente bestemming terrein
Woonpark
Tuin
Ja

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal dressings
1
Aantal badkamers
2

Comfort

Domotica
Ja
Parlofoon
Ja
Videofoon
Ja

Energie

Zonnepanelen
Ja
Dubbele beglazing
Ja
Keuringsattest elektriciteit
Ja, conform

Ruimtelijke ordening

Bestemming gebouw
Privé - eengezins
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Hoge Haar 38, 2970 Schilde
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast