Huis te koop in Schilde met 4 slaapkamers

€ 2.300.000
Bereken je maandlast
EPC-label CEPCC
448
6.318
4
3
Omschrijving

Design villa met zwembad en naastliggende bouwgrond

Deze tijdloze architectenwoning is gelegen op een prachtige locatie; zeer rustig en discreet en toch nabij diverse voorzieningen en uitvalswegen. Het naastliggende bouwperceel biedt u vele mogelijkheden, de totale oppervlakte van de percelen bedraagt ruim 6.300 m² en heeft een totale perceelsbreedte van ruim 135 m! 
Deze villa werd ontworpen en gebouwd in de jaren '80 en is behouden in de oorspronkelijke stijl, doch goed onderhouden. 


Villa 
U betreedt de villa middels de inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Vanuit de inkomhal heeft u toegang tot de inpandige garage met automatische poort welke ruimte biedt aan twee auto’s. Vanuit de inkomhal eveneens toegang tot de gelijkvloerse nachthal met drie slaapkamers, welke allen over een mezzanine beschikken alsook allen ingemaakte kasten en een lavabo hebben. Deze slaapkamers delen een ingerichte badkamer en een douchekamer.

Een belangrijke ruimte in deze villa is de zeer royale leefkeuken met veel werkruimte en kasten. In de keuken geniet u van een prachtig uitzicht over de aangelegde parktuin. Aansluitende eetkamer en vervolgens een verrassend ruime woonkamer met open plafond en grote ramen welke veel lichtinval bieden. Aanpalende winteruin, een pianogedeelte en tevens ontspanningsruimte.

Verdieping
Een open trap geeft u toegang tot de mastersuite bestaande uit een avond salon of bureel, ruime slaapkamer, dressingkamer en privatieve badkamer.

Tuin en buitenruimtes
De villa is prachtig geplaatst op het perceel om een ideale zonligging te genieten. De fraai aangelegde tuin biedt u volledige privacy. Er zijn meerdere terrassen alsook is er een zwembad aanwezig. Tuinberging met installaties voor het zwembad.

Bijkomend perceel
In de totale oppervlakte van ruim 6.300 m² bevindt zich een aparte bouwkavel van ca. 2.590 m².  Dit perceel is inbegrepen in de vraagprijs, de villa op ca. 3.827 m² kan ook verkocht worden zonder deze kavel.

Bijzonderheden
Deze tijdloze villa werd ontworpen en gerealiseerd met oog voor detail. Het eigendom verkeert in een goede staat van algemeen onderhoud. CV op gas, installatie gemoderniseerd naar condenserende verwarming in 2022.

Meer inlichtingen via ons kantoor.

Financieel

Kadastraal inkomen
5.565 €
Kadastrale info
0141/00C000
Beschikbaarheid
Overeen te komen

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
448 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
6.318 m²
Meest recente bestemming terrein
Woonpark
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
3
Type keuken
Gedeeltelijk geïnstalleerd

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
262
EPC-label
C
Unieke code EPC
2.800.432

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Locatie
De Nachtegaal 12, 2970 Schilde
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast