Terug naar resultaten

Scoop: Huis te koop in Brasschaat met 4 slaapkamers

€ 1.325.000
Bereken je maandlast
EPC-label BEPCB
295
1.109
4
2
Omschrijving

Recent gerenoveerde villa met zwembad en bijgebouw

 

Volledig gerenoveerde villa in landelijke stijl met zwembad, garages en poolhouse op ca. 1.100 m²

 

Deze prachtig afgewerkte villa is gelegen in een zeer gewilde omgeving met gunstige uitvalswegen en diverse voorzieningen in de directe omgeving. De woning werd recent grondig gerenoveerd en voorzien van alle hedendaagse luxe!

 

Indeling

U betreedt de woning middels de inkomhal met gastentoilet en vestiaire, toegang tot de leefruimte bestaande uit een zitgedeelte met een houtkachel, eetkamer gedeelte en aansluitend de ruime leefkeuken met eiland welke is uitgerust met een ingebouwde dubbele koelkast inclusief ijsmaker en vriezer, inductie kookplaat, heteluchtoven, micro/stoomoven, wijnkoelkast, vaatwasser, quooker kraan etc. Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken / wasplaats met aansluitingen voor toestellen en een ingebouwde vriezer. Vanuit de leefkeuken ook toegang tot een ruim overdekt terras.  Gelijkvloers is er tevens een ruime slaapkamer met diverse ingemaakte kasten, airconditioning en een badkamer ensuite welke is voorzien van een ligbad, toilet, inloopdouche en dubbele lavabo.

 

Verdieping

Via de nachthal bereikt u een drietal slaapkamers met telkens ingemaakte kasten, een apart nachttoilet, een tweede badkamer met douche en dubbele lavabo.  (ook op de verdieping is airconditioning aanwezig)

 

Kelder

Via een kelderluik in de keuken is een kelder bereikbaar welke dienst kan doen al bijkomende bergruimte.

 

Bijgebouw

Een prachtig bijgebouw in Engelse stijl biedt u een dubbele carport/garage ( zware aansluiting voor opladen auto's voorzien) , een afsluitbare berging, overdekte fietsenstalling alsook een berging met toilet en de technische ruimte voor het zwembad. Op de verdieping van dit bijgebouw werd een polyvalente ruimte ingericht welke dienst kan doen als guesthouse of kantoor.  (ca 50 m², voorzien van kasten, spoelbak en koelkast)

 

Tuin en buitenruimtes

De aangelegde tuin biedt u diverse terrassen waaronder een overdekt terras aan de keuken, er is een prachtig verwarmd zwembad in mozaïek, voorzien van een automatisch rolluik en een plage.  De tuin is omheind en voorzien van een automatische poort aan het einde van de oprit om de tuin te kunnen afschermen.

 

Bijzonderheden

Deze villa in landelijke stijl werd gebouwd in 1972, in 2012 werd reeds een renovatie uitgevoerd in in 2021/2022 werd nogmaals grondig gerenoveerd. De villa biedt hedendaagse comfort en luxe zoals een uitgebreid alarmsysteem, goede isolatie ( EPC label B), vloerverwarming, verwarmd zwembad, luxe keuken, etc.

Een instapklare villa op een toplocatie; het ideale familiehuis!

 

Meer inlichtingen via ons kantoor.

 

Financieel

Kadastraal inkomen
3.090 €
Kadastrale info
0058/00Z012
Beschikbaarheid
Overeen te komen

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
295 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
1.109 m²
Meest recente bestemming terrein
Woonpark
Breedte perceel
22 m

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Terras
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
187
EPC-label
B
Unieke code EPC
3.126.599

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Jacobuslei 112, 2930 Brasschaat
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast