Huis te koop in Brasschaat met 4 slaapkamers

€ 1.299.000
Bereken je maandlast
EPC-label CEPCC
387
2.300
4
2
Omschrijving

Unieke villa in de gegeerde “Gouden Driehoek”!

Deze unieke villa, met fraai aangelegde tuin met vijver en terrassen, vinden we in de residentiële woonwijk Vriesdonk in de gekende Baillet-Latourlei op een perceel van 23ca. Het eigendom combineert authentieke elementen en warme luxe-materialen met een hedendaags comfort. Privacy in een groene omgeving met de luxe van alle voorzieningen (winkels, ziekenhuis, parken, hoog aangeschreven scholen, …) binnen handbereik. De villa beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 387m² met o.a. 4 slaapkamers en 2 badkamers, een compleet uitgeruste keuken, fraai kantoor met bibliotheek en een ruime garage met oprit. Plan uw afspraak in en kom deze unieke parel ontdekken.
Indeling:
Gelijkvloers:
Via het wandelpad aan de zijkant komen we tot bij de entree en betreden we de villa via een ruime inkomhal, op Venetiaanse vloer, met vestiaire en gastentoilet. Deze centrale hal geeft uit op de verschillende vleugels van de villa. Rechtdoor komen we tot bij de leefruimte op eiken parket (uit een Frans kasteel). Deze ruimte is opgedeeld in een eetkamer en een salon met gashaard. Dankzij de grote raampartijen kan u hier genieten van de lichtinval en het zicht op de tuin met omliggende terrassen. Via een formele eetplaats (momenteel ingericht als bureel) met discreet weggewerkte cocktailkast, komen we tot bij een werkelijke eye catcher, de keuken. Deze werd geïmporteerd uit een Oostenrijkse bakkerij in zijn volledig originele staat. Ze is zeer compleet uitgerust met o.a. een AGA kookvuur, een kookeiland en zeer veel kastruimte. Via de bijkeuken is er toegang tot de ruime garage. Ten slotte is er nog een ruim kantoor met bibliotheek van waaruit u via een guillotine raam kan genieten van het uitzicht naar de tuin en de vijver.
Verdieping:
Via de bijzondere gietijzeren trap bereiken we de eerste verdieping en de overloop. De mastersuite (40m²) en heeft een dressing en een ruime badkamer met ligbad, douche, 2 klassieke wastafels en apart toilet. Verder zijn er twee slaapkamers op parket, waarvan er één is ingericht als strijkkamer. De tweede badkamer heeft een inloopdouche. De wasruimte is voorzien onder de trap naar de tweede verdieping.
Zolderverdieping:
De ruime zolder is te bereiken via een vaste trap en heeft een ruime slaapkamer en vijfde kamer. Tenslotte is er een technische ruimte.
Buiten:
Het perceel van ruim 23a is bijzonder aangelegd met verschillende terrassen en een vijver van ca. 116m² met fontein. Achter de vijver is er een wilde tuin met verschillende planten, struiken en bomen die doorheen het jaar in bloei komen. Heerlijk genieten in uw eigen stukje paradijs.
Garage:
De inpandige garage beschikt over een ruimte voor 2 wagens en is voorzien van een automatische poort. Via een vlizo trap is er toegang tot een bergzolder. Ruime aangelegde oprit die plaats biedt tot wel 5 wagens.

Bijzonderheden:
- Gelegen in één van de meest gegeerde buurten, nl. de “Gouden Driehoek” in Brasschaat
- Privacy met de nodige veiligheid
- Uniek kwalitatief gebouwd eigendom met fraai aangelegde wilde tuin en verschillende terrassen.
- Asbestveilig, elektrische installatie wordt conform aangeleverd bij akte
- Voorzieningen in directe nabijheid met kwalitatief onderwijs en een zeer goede mobiliteit

Vg - Wp - Gmo - Gvkr - Gvv
EPC C-label (220 kWh/m²)

Financieel

Kadastraal inkomen
5.247 €
Kadastrale info
11322 BRASSCHAAT 2 AFD
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Villa
Bewoonbare oppervlakte
387 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
2.300 m²
Meest recente bestemming terrein
Woonpark
Tuin
Ja

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja
School nabij
Ja

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2

Comfort

Airconditioning
Ja
Alarm
Ja
Aansluiting elektriciteit
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
220
EPC-label
C
Unieke code EPC
20240411-0003204844-RES-1

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee

Media & downloads

Virtueel bezoek
https://my.treedis.com/tour/4ed368d5
Locatie
Baillet-Latourlei 97, 2930 Brasschaat
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast