Terug naar resultaten

Scoop: Huis te koop in Brasschaat met 5 slaapkamers

€ 1.395.000
Bereken je maandlast
EPC-label CEPCC
448
4.731
5
3
Omschrijving

Statige villa met mogelijkheid voor kantoor of praktijk aan huis

Ideale villa voor kantoor of praktijk aan huis op centrale ligging! 

Indeling
U betreedt de villa middels de inkomhal met trap naar de verdieping en gastentoilet, doorgang naar de living met open haard welke bestaat uit een TV hoek en eetkamer welke voorzien zijn van een natuurstenen vloer.  Aansluitend een ruime volledig ingerichte woonkeuken met bijhorende berging. Aan de achterzijde van de villa is er nog een zeer royale leefruimte voorzien van parketvloer met een zitgedeelte en eetkamergedeelte waar u een prachtig zicht geniet over terras en tuin middels de grote schuiframen. Vanuit de inkomhal is er tevens een slaapkamer op het gelijkvloers met bijbehorende badkamer.

1e Verdieping
De nachthal met separaat toilet geeft toegang tot een grote en lichte bureelruimte met mogelijkheid voor kantoor of praktijk aan huis. Ruime slaapkamer met dressing voorzien van ingemaakte kasten alsook een ruime badkamer welke is voorzien van een toilet, ligbad, dubbele lavabo en douche. Nog een logeerkamer of tweede slaapkamer is aanwezig.

2e Verdieping
Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping met nog twee ruime slaapkamers waarvan één met dressingkamer. Deze twee slaapkamers delen een badkamer welke toegankelijk is vanaf de nachthal. 

Kelder
De villa is vrijwel volledig onderkelderd en biedt u hier meerdere praktische ruimtes zoals bergruimte, een wasplaats, sanitaire ruimte met douche alsook een ontspanningsruimte welke is ingericht als café.  Nog een interessant gegeven is de aanwezigheid van een inpandige garage voor één wagen.  

Tuin en buitenruimtes
De ruime parktuin biedt u alle ruimte, rust en privacy!  Achter de villa is een ruim terras met royaal zwembad en een poolhouse. Het bijgebouw biedt meerdere mogelijkheden! De tuin is omheind en biedt ook ruimte voor kinderen als speelterrein.

Bijzonderheden
Deze bijzonder ruime villa biedt vele mogelijkheden voor familieleven alsook een combinatie van wonen en werken.  Zowel kantoor of praktijk aan huis maar ook inwonende familie of personeel is mogelijk dankzij de grote bewoonbare oppervlakte en polyvalente indeling. De woning verkeert in een goede staat van onderhoud en biedt u hedendaags comfort en luxe! 

Meer inlichtingen via ons kantoor.

Financieel

Kadastrale info
0002/00C008
Beschikbaarheid
Overeen te komen

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
448 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
4.731 m²
Meest recente bestemming terrein
Woonpark
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
3
Type keuken
Volledig afgewerkte keuken

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
258
EPC-label
C
Unieke code EPC
3.194.773

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Essensteenweg 79 A, 2930 Brasschaat
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast