Huis te koop in Brasschaat met 4 slaapkamers

€ 1.599.000
Bereken je maandlast
EPC-label CEPCC
520
3.555
4
2
Omschrijving

Klassieke villa met praktijkruimte op toplocatie

Verrassend ruime villa met vele mogelijkheden op een prachtige ligging aan de Wandeleerlei te Brasschaat; zowel gunstig voor uitvalswegen alsook het centrum en het park dichtbij!
Het ruime perceel biedt volop privacy en rust. De villa is verder naar achteren gebouwd en heeft hiermee een statige oprit met voldoende parkeergelegenheid en separate uitrit.


 Indeling
U betreedt de villa middels de centrale inkomhal met trap naar de verdieping en gastentoilet. Toegang tot de ruime living met open haard en zicht op de tuin. Vanuit de woonkamer toegang tot de leefkeuken welke eveneens in contact staat met tuin en terras. Via een dienstgang of bijkeuken is er toegang tot een bureel of praktijkruimte. Wachtkamer met aparte ingang, berging en toilet. Tweede ruime praktijkruimte met kitchenette of sanitair. Aan de voorzijde bevindt zich de dubbele inpandige garage welke momenteel ook deels als archief is ingericht.

1e Verdieping
De ruime nachthal geeft toegang tot de hoofdslaapkamer met dressing en badkamer, nog twee slaapkamers en een tweede badkamer.
Boven de praktijkruimte bevindt zich een appartement of woonruimte voor inwonend personeel voorzien van een leefruimte, slaapkamer en een badkamer.

Tuin en buitenruimtes
Het ruime perceel biedt volop rust en privacy en omvat ruime terrassen alsook een zwembad.

Bijzonderheden
Deze klassieke villa werd gebouwd met duurzame materialen en werd in 2005 vergroot en gerenoveerd en werd in de afgelopen jaren ook nog bijkomend deels gemoderniseerd.  Mits enkele ingrepen kan van dit eigendom wederom een bijzondere villa worden gemaakt! Zeer positieve punten zijn de sfeer en uitstraling van de woning, de locatie en de veelzijdigheid dankzij de ruimte en indeling.

Praktijk aan huis
Mede dankzij de separate zij-inkom en indeling met wachtruimte en praktijkruimtes biedt vele mogelijkheden voor kantoor of praktijk aan huis.

Meer inlichtingen via ons kantoor.

Financieel

Kadastraal inkomen
6.967 €
Kadastrale info
0191/00V000

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
520 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
3.555 m²
Meest recente bestemming terrein
Woonpark

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Type keuken
Volledig afgewerkte keuken

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
233
EPC-label
C
Unieke code EPC
3.219.250

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Locatie
De Wandeleerlei 2, 2930 Brasschaat
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast