Huis te koop in Brasschaat met 2 slaapkamers

EPC-label FEPCF
156
544
2
1
Omschrijving

Open bebouwde woning met prachtige tuin en vijver

Desondanks de centrale ligging op wandelafstand van het gegeerde park van Brasschaat en talloze hippe winkels op de Bredabaan, bevindt deze woning zich in een  ontzettend rustige, groene buurt. Zelfs met de nodige opfrissingswerken is deze villa een echte buitenkans dankzij de totale oppervlakte, uitstekende ligging en schitterende tuin. Je hebt hier een garage en een waanzinnig grote oprit waar je meerdere auto’s op kan zetten. Het is een echte ‘diamond in the rough’  dat men nog volledig naar hartenlust kan renoveren. Je komt de woning binnen via de inkomhal waar een gastentoilet is voorzien met daarna de riante woon- en eetkamer met prachtig parket en gezellige open haard. De retro keuken met granieten werkblad is voorzien van hedendaags comfort zoals een elektrische kookplaat, dampkap, combi-oven, dubbele spoelbak, enzovoort. Hierachter is er bovendien nog een praktische bijkeuken waar er aansluitingen aanwezig zijn voor een afwasmachine, wasmachine en droogkast. Er is eveneens een leuke polyvalente ruimte met houtkachel terug te vinden die men naar wens kan invullen zoals bijvoorbeeld een bureau, hobbyruimte of tv-kamer. Vanuit deze ruimte heb je zicht op de adembenemende tuin met overdekt terras en esthetische vijver, waar men volledig tot rust kan komen.  In totaal zijn er 2 ruime slaapkamers (16 m² & 11 m²) en een mooi afgewerkte badkamer met inloopdouche, toilet en lavabo.

Technische gegevens: Oprit, garage, kurkdroge kelder van 15 m² en een opslagruimte van 36 m² aanwezig. Hoogrendementsglas (deels dubbele beglazing) met houten profiel, centrale verwarming op gas. 

Stedenbouwkundige inlichtingen en bodemattest aanwezig. Asbest veilig! Bevindt zich niet in een risicozone voor overstromingen (P- en G-score A). Renovatieverplichting van toepassing.

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee
Kadastraal inkomen
1.192 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
156 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
544 m²
Tuin
Ja

Ligging

Omgeving / buurt
Centraal; Rustig
Openbaar vervoer nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Oppervlakte slaapkamers
16 m²; 11 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Lift
Nee
Alarm
Ja
Zwembad
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
520
EPC-label
F
Dubbele beglazing
Ja

Ruimtelijke ordening

Bodemattest
Ja
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
P(erceel)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
van de Wiellei 69, 2930 Brasschaat
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast