Huis te koop in Brasschaat met 5 slaapkamers

EPC-label FEPCF
311
2.160
5
2
Omschrijving

Alleenstaande villa met veel potentieel op een perceel van 2160m²

Te renoveren villa met zeer veel potentieel op een perceel van 2160m²

 

De strategische ligging aan de Bredabaan zorgt  voor een goede verbinding naar Antwerpen en andere steden, zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Op korte afstand vindt u diverse winkels, scholen en recreatiemogelijkheden, wat het ideaal maakt voor gezinnen. Bovendien is het centrum van Brasschaat, met zijn talrijke restaurants, cafés, en culturele voorzieningen, vlot bereikbaar. Deze te renoveren alleenstaande villa biedt een uitstekende kans om een prachtige gezinswoning te creëren.

 

Indeling:

Bij binnenkomst betreedt u de ruime inkomhal voorzien van een gastentoilet en een handige vestiaire.

De lichtrijke leefruimte, afgewerkt met parketvloer, biedt een warm en uitnodigend gevoel. De aangrenzende keuken heeft directe toegang tot de zonnige tuin alsook tot de ruime veranda, ideaal voor ontspanning en gezellige momenten. Verder bevinden zich op de gelijkvloerse verdieping twee ruime slaapkamers (18m² - 16m²), een grote badkamer met douche en ligbad (10m²), een bureau dat kan worden omgevormd tot een derde slaapkamer (16m²), een extra badkamer met douche en lavabo en een tussenruimte die momenteel als leeshoek dient. Verder is er nog  een technische ruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

 

Eerste verdieping:

Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers (12m² - 20m²) en een grote polyvalente ruimte (40m²), die naar wens kan worden ingericht.

 

De villa is omgeven door een prachtige groene tuin, ideaal georiënteerd op het zuidoosten, wat garant staat voor optimale lichtinval. Er is een buitendouche en serre aanwezig. Verder is er nog een aparte garage met automatische poort, geschikt voor twee auto's, en bovendien heel wat extra opslagruimte.

 

Deze woning heeft enorm veel potentieel en is perfect voor wie op zoek is naar een plek om naar eigen smaak te renoveren en in te richten. Neem snel contact op voor een bezichtiging ter plaatse.

Financieel

Kadastraal inkomen
2.962 €
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
311 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
2.160 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
5
Oppervlakte slaapkamers
18 m²; 16 m²; 12 m²; 20 m²
Aantal badkamers
2

Comfort

Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja
Telefoon
Ja

Energie

EPC-label
F
Unieke code EPC
202408170003342854-RES-1
Type beglazing
Dubbel glas

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Locatie
Bredabaan 1263 B, 2930 Brasschaat
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast