Terug naar resultaten
Laatste dag!

Scoop: Huis te koop in Brasschaat met 3 slaapkamers

Ternincklei 8, 2930 Brasschaat
EPC-label CEPCC
275
405
3
1
Omschrijving

Handelswoonst met duplex op toplocatie in Brasschaat

Vragen of bezoek? Neem contact op met Dimitry Van Hinsbergh via dimitry@copandi.be of via +32 493 37 27 43.

Welkom in deze prachtige halfopen bebouwing in Brasschaat. Deze woning biedt een unieke combinatie van woonruimte en een mogelijkheid voor een bedrijfsruimte/praktijk op het gelijkvloers, ideaal voor wie wonen en werken wil combineren. Met drie slaapkamers, een groot terras, een lichtrijke veranda en een garage, is dit de ideale woning voor gezinnen die ruimte en comfort waarderen.

Het gelijkvloers biedt een veelzijdige indeling met een sterke focus op werkruimte. Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar, die in totaal ongeveer 70m² beslaan. De keuken op dit niveau biedt de basis voorzieningen. Verder vinden we op het gelijkvloers een hal, een apart toilet en een dubbele garage.

Op de eerste verdieping bevindt zich het hart van de woning. De lichtrijke en ruime woonkamer vormt een geheel met de keuken waardoor het contact hier behouden wordt. De veranda biedt een prachtige overgang tussen binnen en buiten en geeft uit op het ruime terras van maar liefst 30m². Dit terras is ideaal voor buitenactiviteiten en ontspanning, waarbij u volop kunt genieten van de zon. Via de trap krijgt u ook toegang tot de gezellige en privatieve tuin, een ware oase van rust.

Op de tweede verdieping bevinden zich drie slaapkamers, elk met voldoende ruimte en lichtinval. De grootste slaapkamer meet 21 m², gevolgd door een tweede slaapkamer van 13 m² en een derde van 13 m². Verder vindt u op deze verdieping een volledig uitgeruste badkamer en een praktische berging.

Tot slot is er een kelder voorzien met technisch gedeelte, handig voor stockage.

Kenmerken

✅ Halfopen bebouwing
✅ Dubbele garage met oprit
✅ Handelspand/praktijkruimte
✅ Strategische topligging

Deze woning biedt een perfecte balans tussen werk en privé, met ruime en lichte woonvertrekken en een functionele bedrijfsruimte. Ideaal voor gezinnen en ondernemers die op zoek zijn naar een comfortabele en veelzijdige woning in Brasschaat. Mis deze unieke kans niet!

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
275 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
405 m²
Tuin
Ja
Breedte straatkant
13 m

Ligging

Omgeving / buurt
Residentiële wijk

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Oppervlakte slaapkamers
21 m²; 14 m²; 13 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Lift
Nee
Zwembad
Nee
Aansluiting gas
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
276
EPC-label
C
Unieke code EPC
20240820-0003339259-KNR-5

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Vonnissen
Nee
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Ternincklei 8, 2930 Brasschaat
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast