Huis te koop in Brasschaat met 4 slaapkamers

Neem contact op
EPC-label AEPCA
625
330
4
4
Omschrijving

Antwerpen I Brasschaat

Buitengewone moderne villa, met een bewoonbare oppervlakte van ± 625m² op een perceel van ± 3350 m², gelegen in het exclusieve Brasschaat Vriesdonk. Deze woning biedt een perfecte combinatie van design en functionaliteit te midden van een groene omgeving. 

Ontworpen met aandacht voor detail, straalt de villa moderne elegantie uit en is voorzien van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën. Lichtrijke ruime inkom en vestiaire met grote ramen, waardoor een naadloze verbinding ontstaat tussen binnen en buiten. De leefruimte met open keuken en het kantoor bieden een panoramisch uitzicht en toegang op de prachtige tuin. De moderne open keuken met een centraal eiland, vormt het hart van de woning en is uitgerust met state-of-the-art apparatuur. Grenzend aan het kantoor bevindt zich een fitnessruimte. De zwevende open trap met vide naar de eerste verdieping is een architectonisch hoogstandje dat de moderne esthetiek van de villa benadrukt. Op de bovenverdieping bevindt zich de master suite met een eigen dressing en badkamer. Drie extra kamers, elk met een eigen badkamer. Het overdekt terras en glazen ontspanningsruimte voorzien van schuiframen, maken het gebruik van de tuin het hele jaar door mogelijk.

Aanvullend: Garage voor 2 auto's met rechtstreekse toegang tot de woning, buitenzwembad

Gelegen in een prachtige omgeving en met een uitstekende bereikbaarheid naar Antwerpen. In de nabijheid van het centrum van Brasschaat, diverse scholen, hockey- en tennisclubs

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Matthias Vertommen op +32 (0) 470 818 722.

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee
Kadasteroppervlakte
581 m²

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
625 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
330 m²
Tuin
Ja
Oriëntatie tuin
Zuidwest

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Oppervlakte slaapkamers
65 m²; 35 m²; 28 m²; 24 m²
Aantal badkamers
4

Comfort

Domotica
Ja
Lift
Nee
Zwembad
Ja

Energie

EPC-label
A
Unieke code EPC
11008-G-OMV_2020149193/EP05954/A001/D01/SD001
Zonnepanelen
Ja

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Vonnissen
Nee
Bouwvergunning
Ja
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden