Grond te koop in Brasschaat

€ 3.400.000
Bereken je maandlast
25.051
Omschrijving

Antwerpen I Brasschaat

In de gegeerde residentiële wijk Vriesdonk gelegen, laatste omvangrijke bouwgrond in deze buurt van ca. 25.051 m², voorzien van een schitterend bomenbestand en vijver.

Het groene karakter van deze grond, waar de reigers aan de vijver zitten tussen het riet, is heel bijzonder. Naast o.a. de eeuwenoude rode en groene beuken zijn er reeds volwassen Sequoia bomen geplant, die het geheel tot een volwassen basis van de tuin brengen. Plannen specifiek op dit perceel zijn thans gemaakt, echter, U bent volledig vrij om zelf uw architect, aannemer en/of bouwstijl te kiezen. Het ontwerp zoals u ziet in de video is ontwikkeld door Dieter Vander Velpen Architects uit Antwerpen. Daarnaast heeft het Designers- & Architectenteam van Vlassak Verhulst uit 's Gravenwezel een voorstel gemaakt. Meer info over beide ontwerpen bij ons op kantoor.

Aanvullend: U mag hier een uitzonderlijke footprint van 650 m² met een kroonlijsthoogte van max. 7,50m. bebouwen. Gevelbreedte min. 8m. en max. 30m., bouwdiepte max. 30m. Vloerpijl maximum 0,50m. boven het straatniveau. Dakvorm vrij te kiezen, in geval van schuin dak maximale nokhoogte 11,50m.

Deze toplocatie, met het centrum, diverse scholen, sportclubs en restaurants nabij heeft tevens een uitstekende bereikbaarheid naar de autosnelweg.

Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met Nathalie Van Gastel +32 499 60 20 82.

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee
Kadastraal inkomen
146 €
Kadasteroppervlakte
25.051 m²

Gebouw

Type pand
Grond
Subtype
Bouwgrond

Terrein

Perceeloppervlakte
25.051 m²
Meest recente bestemming terrein
Parkgebied

Ligging

Omgeving / buurt
Residentiële wijk; Nabij water

Ruimtelijke ordening

Bestemming gebouw
Privé - eengezins; Privé - eengezins + kantoor
Bouwvergunning
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast