Huis te koop in Brasschaat met 5 slaapkamers

Neem contact op
EPC-label AEPCA
842
3.224
5
4
Omschrijving

Moderne villa met inpandig zwembad op toplocatie

Deze ruime villa in moderne stijl is gelegen op een rustige locatie in Brasschaat-Vriesdonk.

 

Indeling

U betreedt de villa middels de centrale entree met doorzicht over de wellness tot in de tuin. Inkomhal met trap naar verdieping, gastentoilet en vestiaire. Aan de voorzijde van de villa bevindt zich een bureel of TV kamer, de ruime woonkamer geniet van veel lichtinval dankzij een imposante raampartij met vide, tevens beschikt de living over een open haard en meerdere grote ramen met zicht over de tuin. Volledig ingerichte leefkeuken eveneens met toegang tot terras en tuin.

 

Garage

De inpandige garage biedt ruimte aan twee wagens. Vanuit de garage ook toegang tot de kelders.

 

Wellness

Deze villa beschikt over een groot inpandig zwembad met jaccuzzi en aanpalende ruimte met toilet en douche alsook een sauna. Het zwembad geniet tevens van uitzicht over de tuin en heeft toegang tot de terrassen.

 

Verdieping

De verdieping bestaat uit twee vleugels met aan één zijde een bureelruimte en een royale mastersuite. Deze hoofdslaapkamer omvat een zeer ruime badkamer, ingerichte dressing en grote slaapkamer. De hoofdvleugel biedt aan de voorzijde van de villa een waskamer met aansluitingen voor wasmachine en droger, een logeerkamer met eigen badkamer en een kamer welke nu in gebruik is als fitnessruimte. Aan de achterzijde bevinden zich twee duplex-suites; deze zeer ruime kinderkamers bestaan uit een slaapkamer met dressing en individuele badkamer alsook beiden een trap naar de duplexverdieping met een zitkamer met vide.

 

Kelder

De villa is vrijwel volledig voorzien van een onderkeldering bestaande uit technische ruimte, berging, ruime wijnkelder alsook een hobbyruimte of bijkomende leefruimte.

 

Bijgebouw

In de tuin bevindt zich een ruim bijgebouw in vergelijkbare architectuur en afwerking. Deze bijkomende leefruimte is ideaal als ontspanningsruimte of bijkomend bureel en is voorzien van sanitair en een kitchenette.  

 

Bijzonderheden

De villa werd gebouwd in 2005 en verkeert in een goede staat van algemeen onderhoud. De woning is uitgerust met zonnepanelen en voorzien van alle hedendaags luxe en comfort. Zo is de villa uitgerust met een domotica-systeem, alarminstallatie, ventilatie en verwarming middels vloer- en muurverwarming. Hoogwaardige isolatie en de aanwezige zonnepanelen maken het een energiezuing eigendom.

 

Meer inlichtingen via ons kantoor.

Financieel

Kadastraal inkomen
10.585 €
Kadastrale info
0074F2P0002

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
842 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
3.224 m²
Meest recente bestemming terrein
Woonpark
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
4
Kelder
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
87
EPC-label
A
Unieke code EPC
2.616.243

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Locatie
Donkseinde 18, 2930 Brasschaat
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden