Huis te koop in Schoten met 4 slaapkamers

€ 1.045.000
Bereken je maandlast
CEPCC
370
2.295
4
3
Omschrijving

Een luxueuze villa met veel natuurlijk daglicht op 2.295m².

Gelegen in de residentiële en gegeerde wijk "Koningshof" bevindt zicht deze villa op ca. 2.295 m².
Een villa met veel licht en ruimtegevoel op een goede bereikbare locatie en met een goede verbinding naar zowel Brasschaat als 's Gravenwezel.

Indeling:
inkomhal met vestiairekast en gastentoilet met handenwasser. Via een brede voleiken deur is er toegang tot de leefruimte met centrale O.H. en ingedeeld in een zithoek, een tv-salon, een eetkamer en een multifunctionele kamer die kan dienen als bureau, speelkamer of extra tv-salon en afsluitbaar met een smeedijzeren deur. Vanuit de eetkamer is er een doorgang naar de leefkeuken, uitgerust met eiland en aanrecht in graniet - een gashaard - hoogwaardige Miele toestellen (koffieapparaat/stoomoven hogedruk/oven /magnetron /vaatwasmachine/ gasfornuis/dampkap/ friteuse) - koelkast/vriezer en wijnkoeler van Liebherr. De praktische bijkeuken met ingemaakte kasten en extra ijskast heeft via een uittrekbare trap toegang tot een geïsoleerde bergzolder.
Elke woonkamer heeft een prachtig uitzicht op de omliggende ZO tuin met zwembad, waardoor een open en verbonden gevoel ontstaat.
Voor ontspanning is er op de gelijkvloerse verdieping een wellnessruimte met jacuzzi, sauna, stoomcabine, douche en toilet.
Verder is er nog een technische ruimte/wasplaats die op haar beurt toegang biedt tot de ruime en hoge inpandige garage.


Verdieping: overloop met toegang de hoofdslaapkamer met dressing en badkamer ensuite (dubbele lavab/ inloopdouche/toilet), slaapkamer 2 met dressing en badkamer ensuite (dubbele lavabo/ligbad/douche/toilet), slaapkamer 3 en slaapkamer 4 (momenteel extra dressing)

De volledig omheinde tuin is voorzien van een zwembad verwarmd met warmtepomp, een poolhouse met houtkachel, terrassen zowel open als overdekt met screens, tuin- en fietsenbergingen.

Deze villa biedt de ideale combinatie van luxe, functionaliteit en comfort.


Bijzonderheden:
automatische toegangspoort - ruime en hoge inpandige garage - ruime parking - alarm - alu-ramen - verw. op aardgas (boiler 2013) - videofoon - dak gereinigd en gecoat (2015) - nieuwe terrassen (2023) - EPC 260 kWh/m² - UC3393567 - label C- elektriciteit conform -Vg-Wp-Vv-Gvkr-Gmo

Financieel

Kadastraal inkomen
4.622 €
Kadasteroppervlakte
2.295 m²

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Villa
Bewoonbare oppervlakte
370 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
2.295 m²
Meest recente bestemming terrein
Woonpark
Tuin
Ja

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
3
Bureau
Ja

Comfort

Videofoon
Ja
Alarm
Ja
Zwembad
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
260
EPC-label
C
Unieke code EPC
20241003-0003393567-RES-1

Ruimtelijke ordening

Vonnissen
Nee
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast