Maison à vendre à Schoten avec 4 chambres

CEPCC
370
2.295
4
3
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Gelegen in de residentiële en gegeerde wijk "Koningshof" bevindt zicht deze villa op ca. 2.295 m².
Een villa met veel licht en ruimtegevoel op een goede bereikbare locatie en met een goede verbinding naar zowel Brasschaat als 's Gravenwezel.

Indeling:
inkomhal met vestiairekast en gastentoilet met handenwasser. Via een brede voleiken deur is er toegang tot de leefruimte met centrale O.H. en ingedeeld in een zithoek, een tv-salon, een eetkamer en een multifunctionele kamer die kan dienen als bureau, speelkamer of extra tv-salon en afsluitbaar met een smeedijzeren deur. Vanuit de eetkamer is er een doorgang naar de leefkeuken, uitgerust met eiland en aanrecht in graniet - een gashaard - hoogwaardige Miele toestellen (koffieapparaat/stoomoven hogedruk/oven /magnetron /vaatwasmachine/ gasfornuis/dampkap/ friteuse) - koelkast/vriezer en wijnkoeler van Liebherr. De praktische bijkeuken met ingemaakte kasten en extra ijskast heeft via een uittrekbare trap toegang tot een geïsoleerde bergzolder.
Elke woonkamer heeft een prachtig uitzicht op de omliggende ZO tuin met zwembad, waardoor een open en verbonden gevoel ontstaat.
Voor ontspanning is er op de gelijkvloerse verdieping een wellnessruimte met jacuzzi, sauna, stoomcabine, douche en toilet.
Verder is er nog een technische ruimte/wasplaats die op haar beurt toegang biedt tot de ruime en hoge inpandige garage.


Verdieping: overloop met toegang de hoofdslaapkamer met dressing en badkamer ensuite (dubbele lavab/ inloopdouche/toilet), slaapkamer 2 met dressing en badkamer ensuite (dubbele lavabo/ligbad/douche/toilet), slaapkamer 3 en slaapkamer 4 (momenteel extra dressing)

De volledig omheinde tuin is voorzien van een zwembad verwarmd met warmtepomp, een poolhouse met houtkachel, terrassen zowel open als overdekt met screens, tuin- en fietsenbergingen.

Deze villa biedt de ideale combinatie van luxe, functionaliteit en comfort.


Bijzonderheden:
automatische toegangspoort - ruime en hoge inpandige garage - ruime parking - alarm - alu-ramen - verw. op aardgas (boiler 2013) - videofoon - dak gereinigd en gecoat (2015) - nieuwe terrassen (2023) - EPC 260 kWh/m² - UC3393567 - label C- elektriciteit conform -Vg-Wp-Vv-Gvkr-Gmo

Finances

Revenu cadastral
4.622 €
Surface cadastrale
2.295 m²

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Villa
Surface
370 m²

Terrain

Surface de la parcelle
2.295 m²
Affectation urbanistique
Parc résidentiel
Jardin
Oui

Lieu

Transports en commun à proximité
Oui
Autoroute à proximité
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
4
Nombre de salles de bain
3
Bureau
Oui

Confort

Vidéophone
Oui
Alarme
Oui
Piscine
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
260
Classe énergétique
C
Numéro du rapport PEB
20241003-0003393567-RES-1

Urbanisme

Condamner
Non
Permis de construire
Oui
Permis de lotissement
Oui
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle