Huis te koop in Schoten met 3 slaapkamers

254
1.450
3
1
Omschrijving

Verzorgde Villa met mooie tuin in Doodlopende Straat te List

Ontdek deze gezellige, rustig gelegen villa op een prachtig perceel van 1450 m², omringd door een weelderige tuin en genesteld aan het einde van een doodlopende straat in de begeerde wijk 'De List'. Omarm de rust en groene omgeving terwijl u geniet van optimale bereikbaarheid, dicht bij winkels, de oprit van de autostrade, openbaar vervoer en scholen.


Indeling:


Via een centrale inkomhal met gastentoilet en ruimte voor een vestiairekast zijn alle ruimtes bereikbaar. De ruime woonkamer (65 m²) op parketvloer met een moderne gashaard heeft veel lichtinval door de grote glaspartij. Aansluitend is er een eethoek aan de tuinzijde, welke in verbinding staat met de hyper-geïnstalleerde, recent (2022) vernieuwde open keuken. Het prachtige raam met houten toog vanuit de keuken dient perfect als ideale binnen/buiten bar om drank te serveren tijdens feesten.

Op de gelijkvloerse verdieping vindt u een ruime polyvalente ruimte, die momenteel dienst doet als speelkamer, maar perfect als extra slaapkamer of bureauruimte kan worden gebruikt.

Een mooie open houten trap aan de living brengt u naar de eerste verdieping, waar naast de masterroom met aansluitende dressing, twee extra slaapkamers en een extra dressing zich bevinden. De zeer ruime badkamer met bad en ruime inloopdouche werd in 2014 vernieuwd. Alle ruimtes worden hier optimaal benut, zo heeft ook de ruime overloop een functie gekregen en wordt gebruikt als een bureauruimte.

De dubbelgarage met wasplaats en daarnaast een praktische koele berging, perfect voor uw wijnflessen, vervullen de praktische kant van de woning.

Tuin:
Een omsloten, prachtige kindvriendelijke parktuin van 1000 m² met oude bomen en volwassen struiken, nieuw aangelegde gazon, avondverlichting en een speelhoek (een droom voor elk kind).

Een extra troef zijn de elektrische luifels die het ruime terras beschermen tegen de zonnestralen.

Deze villa biedt een perfecte mix van comfort, ruimte en luxe in een groene, rustige omgeving. In de villawijk ‘De List’ geniet je van de rust en de omgeving naast een optimale bereikbaarheid.
 

BIJZONDERHEDEN

  • Gelegen aan een doodlopende straat
  • Mooi aangelegde volwassen parktuin met diverse gezellige zithoeken en kinderbuitenspeeltoestel (make-over door Dolmans Landscaping in 2022)
  • Buitenverlichting
  • Keuken vernieuwd in 2022
  • Badkamer vernieuwd in 2014
  • Garage voor 2 wagens
  • Grote bereikbaarheid

Voor meer informatie over deze gezellige woning en een bezichtiging, neem vandaag nog contact met Sigalit op 0475668474 of via Sigalit@reds.be.

Financieel

Kadastraal inkomen
2.496 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
254 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
1.450 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Oppervlakte slaapkamers
28 m²; 12,3 m²; 15,7 m²
Aantal dressings
1

Comfort

Airconditioning
Ja
Parlofoon
Ja
Aansluiting gas
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
193
Dubbele beglazing
Ja
Keuringsattest elektriciteit
Ja, niet conform

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Locatie
Lode Vleeshouwerslaan 69, 2900 Schoten
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast