Huis te koop in Schoten met 3 slaapkamers

EPC-label BEPCB
254
1.323
3
1
Omschrijving

Luxe, charme villa in residentiële villawijk

Deze stijlvolle charme villa is gelegen in de residentiële villawijk 'De List', een weelderijke woonwijk in een groene oase en tevens een uitloper van het Peerdsbos.
Via de majestueuze Listdreef met haar dubbele rij bomen bereikt u deze residentiële, kindvriendelijke villawijk, waar u na een drukke werkdag kunt genieten van rust, groen, zon en veel lichtinval!
De List heeft daarnaast een optimale bereikbaarheid naar allerlei winkels in het gezellige centrum van Brasschaat, Hypermarkt Carrefour en Galeria Inno.
Tevens hebt u een vlotte verbinding naar de op en afrit van de autostrade, openbaar vervoer vindt u om de hoek en keuze van tal van scholen in de omgeving.
Kortom een top locatie !! 

Deze perfect onderhouden, instapklare en energiezuinige villa is voorzien van 3/4 slaapkamers, een dubbel garage en een prachtige parktuin met feeërieke tuinverlichting. Tevens heeft deze villa een schitterend terras van 80 m² deels in natuursteen en deels op tropisch hardhout, voorzien van elektrische zonneschermen en 3 recent geplaatste terrasbranders.
Waar u ook staat in deze villa u wordt verwend met ruimte, licht en een oase van groen!
Vooraan bevindt zich een brede oprit, aangelegd met kasseiklinkers, waar eveneens twee wagens geparkeerd kunnen staan.

Beschrijving van de villa:
Via de voordeur komt u in de ruime inkomhal met gastentoilet en vestiaire, dewelke in 2022 vernieuwd werd met een stijlvolle tegelvloer.
De inkomhal geeft toegang tot de riante living en eetkamer (64 m²) met grote raampartijen, dewelke een prachtig uitzicht geven op het kleurrijk decor van de weelderige tuin met magnifiek zonneterras.

De eetkamer baadt in het daglicht, heeft een stijlvolle eiken parketvloer dat mooi contrasteert met een strak plafond met niveauverschil die de tweeledigheid van deze ruimte accentueert. De eetkamer is perfect geschikt voor een grote tafel en krijgt veel zonlicht dankzij de grote raampartijen en schuifdeur die leidt naar het terras en de tuin.

Eveneens in de living, het salon gedeelte vooraan in de woonkamer, kunt u genieten van een sfeervolle zithoek met heerlijk veel zonlicht dat via een erker naar binnen valt en geregeld kan worden met een fijne Latoflex. In het salon bevindt zich tevens een mooie en strakke gashaard met afstandsbediening. 

De open keuken, recent in 2022 gerenoveerd, is voorzien van een stijlvolle grijze tegelvloer en is uitgerust met alle ingebouwde toestellen; een grote ingebouwde koelkast, een vaatwasser, oven en microgolfoven. Een mooi centraal kookeiland is voorzien van een grote keramische kookplaat met 5 kookpitten en een dampkap.
Het strak zwart granieten werkblad op zowel het aanrecht als het kookeiland, accordeert magnifiek met de mooi strak wit en kerselaar afgewerkte kasten.

Op het gelijkvloers bevindt zich tevens een grote polyvalente kamer/bureau of een extra 4de slaapkamer (16 m²).

Ook vanuit de inkomhal bereikt u de dubbele garage met 2 automatische kantelpoorten. De garage is afgewerkt met een mooie keramische tegelvloer en is voorzien van aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Annex aan de garage bevindt zich extra een zeer ruime ingerichte berging, stockageruimte met wijnkelder. 

Op de bovenverdieping treft u een ruime nachthall van ca 24 m². De overloop is mooi ruim en biedt de mogelijkheid hier een extra zit/speelhoek of bureauhoek te creëren .

De lichte, royale master bedroom met een oppervlakte van 28 m², is ingericht met een stijlvolle ingemaakte kastenwand (nieuw sinds 2022) met achter deze wand een handige onderdakse ruimte ideaal als extra opbergruimte voor bv. minder alledaagse kleding.
De master bedroom is voorzien van Airco eveneens geplaatst in 2022.

Apart is er nog een extra kamer ingericht als compacte dressing met kasten en laden, wat u nog meer luxe biedt voor het opbergen van uw kleding.

De luxe badkamer, volledig vernieuwd in 2014, is ingericht met stijlvolle tegels, een ruime inloopdouche, een groot hoekbad, een dubbele wastafel in bijhorend badkamermeubel en toilet.

De 2de slaapkamer met een mooie oppervlakte van 16 m², is afgewerkt op een hoogwaardige laminaat vloer en eveneens ingericht met een ingemaakte kastenwand.

Een mooie 3de slaapkamer maakt het comfort van deze villa compleet..

Extra's: In 2022 werd de prachtige parktuin nog volledig heraangelegd door Domans Landscaping met behoudt van volwassen planten en struiken. Ook het gazon werd volledig heraangelegd en achteraan de tuin werd rond de oude originele bomen een tuinpad gecreëerd. 's Avonds geniet u van het feeëriek zicht op uw tuin door de sfeervol aangelegde tuinverlichting.
Deze villa is asbestvrij !
Laat deze charme villa niet aan u voorbij gaan en maak snel een afspraak voor een bezichtiging !



 

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
642 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Villa
Bewoonbare oppervlakte
254 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
1.323 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Oriëntatie tuin
Zuid

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Dressing
Ja
Aantal badkamers
1

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
193
EPC-label
B
Unieke code EPC
20240326-0003188541-RES-1

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast