Appartement te koop in Schoten met 1 slaapkamer

EPC-label CEPCC
60
1
1
Omschrijving

Gerenoveerd appartement op centrale locatie

Welkom in dit schitterende instapklare appartement, waar modern comfort en stijl elkaar ontmoeten. Deze woning is perfect voor wie op zoek is naar een sfeervolle en goed afgewerkte woonruimte (renovatie 2022). Ruimte, hoge plafonds en licht accentueren dit appartement en maken er een fijne knusse woning van.
De ruime, volledig geïnstalleerde keuken is een droom voor elke kookliefhebber. Uitgerust met hoogwaardige apparatuur en voldoende opbergruimte, biedt deze keuken alles wat je nodig hebt om de meest culinaire gerechten te bereiden.
De lichte en uitnodigende leefruimte is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten. Hier kun je heerlijk tot rust komen na een drukke dag en ontspannen.
De stijlvolle slaapkamer is een oase van rust en comfort. Het luxe vrijstaande bad in de kamer geeft een unieke en elegante touch, ideaal om jezelf te verwennen en helemaal tot rust te komen.
Dit prachtige appartement biedt de perfecte mix van comfort, stijl en moderne voorzieningen. Mis deze kans niet om de ideale woonruimte te bemachtigen. Kom langs en ontdek zelf de charme en het gemak van dit instapklare appartement! Tot slot is de elektriciteit blanco gekeurd, is er een kelder berging aanwezig, geen algemene kosten en heeft een mobiscore van 9/10. Meer informatie of een bezoek? www.Walls.be. EPC: 259 kWh/m², G-score: A, P-score: A. Sted.info in aanvraag

Financieel

Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Flat
Bewoonbare oppervlakte
60 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Toilet
Ja

Comfort

Aansluiting elektriciteit
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
259
EPC-label
C
Unieke code EPC
20220524-0002608423-RES-1

Ruimtelijke ordening

G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
P(erceel)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Overstromingsgevoelig gebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Locatie
Lodewijk De Weerdtstraat 8, 2900 Schoten
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast