Appartement à vendre à Schoten avec 1 chambre

Classe énergétique CEPCC
60
1
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Welkom in dit schitterende instapklare appartement, waar modern comfort en stijl elkaar ontmoeten. Deze woning is perfect voor wie op zoek is naar een sfeervolle en goed afgewerkte woonruimte (renovatie 2022). Ruimte, hoge plafonds en licht accentueren dit appartement en maken er een fijne knusse woning van.
De ruime, volledig geïnstalleerde keuken is een droom voor elke kookliefhebber. Uitgerust met hoogwaardige apparatuur en voldoende opbergruimte, biedt deze keuken alles wat je nodig hebt om de meest culinaire gerechten te bereiden.
De lichte en uitnodigende leefruimte is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten. Hier kun je heerlijk tot rust komen na een drukke dag en ontspannen.
De stijlvolle slaapkamer is een oase van rust en comfort. Het luxe vrijstaande bad in de kamer geeft een unieke en elegante touch, ideaal om jezelf te verwennen en helemaal tot rust te komen.
Dit prachtige appartement biedt de perfecte mix van comfort, stijl en moderne voorzieningen. Mis deze kans niet om de ideale woonruimte te bemachtigen. Kom langs en ontdek zelf de charme en het gemak van dit instapklare appartement! Tot slot is de elektriciteit blanco gekeurd, is er een kelder berging aanwezig, geen algemene kosten en heeft een mobiscore van 9/10. Meer informatie of een bezoek? www.Walls.be. EPC: 259 kWh/m², G-score: A, P-score: A. Sted.info in aanvraag

Finances

Disponibilité
À l’acte

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Flat
Surface
60 m²

Aménagement

Nombre de chambres
1
Nombre de salles de bain
1
Toilette
Oui

Confort

Raccordement électrique
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
259
Classe énergétique
C
Numéro du rapport PEB
20220524-0002608423-RES-1

Urbanisme

G(bâtiment)-score
A (pas d’inondation modélisée)
P(arcelle)-score
A (pas d’inondation modélisée)
Zone à risque d'inondation
Pas situé dans une zone inondable
Localité
Lodewijk De Weerdtstraat 8, 2900 Schoten
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle