Appartement te koop in Schoten met 2 slaapkamers

EPC-label BEPCB
96
2
1
Omschrijving

Appartement

Op korte wandelafstand van Schoten centrum en nabij park Vordenstein bieden wij u dit recent ( bouwjaar 2010) en uitstekend onderhouden appartement op de 1ste verdieping in een kleinschalig gebouw met 3 wooneenheden.

Dit ruim appartement van ca. 96m² heeft als sterke troef de mooie gevelbreedte ( ca. 7.00m) waardoor u beschikt over 2 volwaardige, ruime slaapkamers, maar tevens ook een leefruimte over de volledige gevelbreedte met grote schuiframen waardoor u hier optimaal kan genieten van een uitstekende lichtinval en open zicht.

Via deze leefruimte hebt u trouwens doorgang naar het terras met een aanzienlijke oppervlakte van ca. 16m². Verder is er een open keuken met aansluitend een ruime voorraadberging, een ruime badkamer met ligbad en douche als ook een apart toilet. Kortom ene uitstekende indeling.

Op het gelijkvloers bevindt zich een gemeenschappelijke garagecomplex waar elk appartement beschikt over een individuele, ruime staanplaats en grote individuele berging.

Samengevat een recent appartement met zeer goed energielabel, uitstekende locatie, mooi woonvolume met zeer goede indeling en degelijke afwerking: Gouden tip: Boek snel uw afspraak en kom dus zeker niet TE LAET!

 

Financieel

Kadastrale info
0022/00G005

Gebouw

Type pand
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
96 m²
Type bebouwing
Gesloten

Terrein

Breedte straatkant
7 m

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1

Comfort

Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja
Telefoon
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
126
EPC-label
B
Type beglazing
Dubbel glas

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Locatie
Jozef Jennesstraat 28, 2900 Schoten
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast