Apartment for sale in Schoten with 2 bedrooms

EPC label BEPCB
96
2
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Op korte wandelafstand van Schoten centrum en nabij park Vordenstein bieden wij u dit recent ( bouwjaar 2010) en uitstekend onderhouden appartement op de 1ste verdieping in een kleinschalig gebouw met 3 wooneenheden.

Dit ruim appartement van ca. 96m² heeft als sterke troef de mooie gevelbreedte ( ca. 7.00m) waardoor u beschikt over 2 volwaardige, ruime slaapkamers, maar tevens ook een leefruimte over de volledige gevelbreedte met grote schuiframen waardoor u hier optimaal kan genieten van een uitstekende lichtinval en open zicht.

Via deze leefruimte hebt u trouwens doorgang naar het terras met een aanzienlijke oppervlakte van ca. 16m². Verder is er een open keuken met aansluitend een ruime voorraadberging, een ruime badkamer met ligbad en douche als ook een apart toilet. Kortom ene uitstekende indeling.

Op het gelijkvloers bevindt zich een gemeenschappelijke garagecomplex waar elk appartement beschikt over een individuele, ruime staanplaats en grote individuele berging.

Samengevat een recent appartement met zeer goed energielabel, uitstekende locatie, mooi woonvolume met zeer goede indeling en degelijke afwerking: Gouden tip: Boek snel uw afspraak en kom dus zeker niet TE LAET!

 

Financial

Cadastral info
0022/00G005

Building

Type of property
Apartment
Surface
96 m²
Type of buildings
Closed

Terrain

Street width
7 m

Layout

Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Number of toilets
1

Comfort

Gas connection
Yes
Water connection
Yes
Telephone
Yes

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
126
EPC label
B
Type of glazing
Double glazing

Urban planning

Cadastral plan
Yes
Summons
In request
Subdivision permit
In request
Location
Jozef Jennesstraat 28, 2900 Schoten
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan