Appartement te koop in Mechelen met 3 slaapkamers

128
3
2
Omschrijving

Stap binnen in deze exclusieve cityhouse binnen ons nieuwste nieuwbouwproject, Project ADAM, gelegen op een strategische TOPlocatie in het bruisende Mechelen. 

Het hart van deze cityhouse is de royale leefruimte, ideaal voor sociale interactie en ontspanning. Naadloos verbonden met een aangrenzend terras, biedt het een verfrissende buitenruimte voor al uw entertainmentbehoeften. De drie goed ingerichte slaapkamers en twee eigentijdse badkamers op verschillende verdiepingen creëren een perfecte balans tussen privacy en gezamenlijke leefruimtes.

Deze woning belichaamt de luxe en veelzijdigheid van stads wonen, met oog voor detail en moderne voorzieningen. Profiteer van het comfort van een BEN-woning, wat staat voor optimale isolatie en energie-efficiëntie. Een investering in deze cityhouse betekent zo niet alleen een prachtige woonomgeving, maar ook een duurzame en waardevolle keuze voor de toekomst.

Geniet van de voordelen van een centrale locatie in Mechelen, met directe toegang tot voorzieningen en uitstekende verbindingen naar nabijgelegen steden. Ervaar het unieke karakter van deze cityhouse en ontdek de mogelijkheden voor een verfijnde levensstijl in het hart van Mechelen.

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde. Deze residentie komt overigens in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6% (onder voorwaarden).

Ook uw droomwoonst? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist via onze website zelf in! 

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Ja
Onder constructie
Ja

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
128 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Ligging

Omgeving / buurt
Stadsrand; Nabij water

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Aantal douchekamers
2

Comfort

Videofoon
Ja
Lift
Nee
Zwembad
Nee

Energie

Keuringsattest elektriciteit
Ja, conform
Verwarmingstype
Individueel
Type verwarming
Warmtepomp

Ruimtelijke ordening

Bestemming gebouw
Privé - eengezins
Dagvaarding
Nee
Vonnissen
Nee
Locatie
Voetbalstraat 8, 2800 Mechelen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast