Apartment for sale in Mechelen with 3 bedrooms

128
3
2
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.

Stap binnen in deze exclusieve cityhouse binnen ons nieuwste nieuwbouwproject, Project ADAM, gelegen op een strategische TOPlocatie in het bruisende Mechelen. 

Het hart van deze cityhouse is de royale leefruimte, ideaal voor sociale interactie en ontspanning. Naadloos verbonden met een aangrenzend terras, biedt het een verfrissende buitenruimte voor al uw entertainmentbehoeften. De drie goed ingerichte slaapkamers en twee eigentijdse badkamers op verschillende verdiepingen creëren een perfecte balans tussen privacy en gezamenlijke leefruimtes.

Deze woning belichaamt de luxe en veelzijdigheid van stads wonen, met oog voor detail en moderne voorzieningen. Profiteer van het comfort van een BEN-woning, wat staat voor optimale isolatie en energie-efficiëntie. Een investering in deze cityhouse betekent zo niet alleen een prachtige woonomgeving, maar ook een duurzame en waardevolle keuze voor de toekomst.

Geniet van de voordelen van een centrale locatie in Mechelen, met directe toegang tot voorzieningen en uitstekende verbindingen naar nabijgelegen steden. Ervaar het unieke karakter van deze cityhouse en ontdek de mogelijkheden voor een verfijnde levensstijl in het hart van Mechelen.

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde. Deze residentie komt overigens in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6% (onder voorwaarden).

Ook uw droomwoonst? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist via onze website zelf in! 

Financial

Sales under VAT system
Yes
Under construction
Yes

Building

Type of property
Apartment
Subtype
Apartment
Surface
128 m²

Terrain

Most recent urban destination
Residential area

Location

Surroundings / neighbourhood
City edge; Near water

Layout

Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
2
Number of shower rooms
2

Comfort

Videophone
Yes
Lift
No
Swimming pool
No

Energy

Electricity inspection certificate
Yes, compliant
Heating type
Individual
Type of heating
Heat pump

Urban planning

Destination building
Private - single-family
Summons
No
Convict
No
Location
Voetbalstraat 8, 2800 Mechelen
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan