Huis te koop in Turnhout met 4 slaapkamers

EPC-label AEPCA
116
127
4
Omschrijving

Heizijde

Welkom in Heizijde, een nieuwe gebiedsontwikkeling aan de rand van de stad Turnhout! Duurzame BEN-woningen in een parkachtige omgeving van hedendaagse architectuur.

Woningen van € 280.000 tot € 350.000 k.k.

De huizen hebben een hedendaagse, stijlvolle en diverse uitstraling en variëren in aantal slaapkamers en verdiepingen. ze beschikken allemaal over een west-georiënteerde tuin met fietsenberging en hebben een groenstrook voor de deur. Aanpassingen in afwerking en indeling zijn mogelijk om van het huis jouw thuis te maken. De architectuur is een combinatie van leefbaarheid, klasse en comfort, met als uitgangspunt duurzaamheid. De BEN-woningen zullen een E-peil van 30 hebben, wat erg vooruitstrevend is ten opzichte van de huidige norm maar toch een aangenaam leefklimaat verzekeren. Alle units worden bovendien aangesloten op een centraal warmtenet.

De woningen zijn op 6 minuten fietsafstand van het centrum van Turnhout gelegen, je bent dus zo in het gezellige centrum van Turnhout om te winkelen of te borrelen. Ook kan je via het Belslijntje naar Baarle-Nassau fietsen en zelfs tot in Tilburg, maar als je de fiets liever laat staan zijn er diverse horeca gelegenheden op loopafstand. Voor de ouders die opzoek zijn naar een school voor hun kinderen, in Turnhout zijn maar liefst 15 (basis)scholen op fietsafstand, dus keuze genoeg.

In Heizijde woon je in een park met een vijver, ligweides, grote speeltuin en op loopafstand volkstuintjes, pluktuien, kruidentuin en een snoeptuin. Maar ook de uitlopers van het prachtige Vennengebied en een wandelparadijs de Nieuwe Bossen.

Financieel

Prijs
350.000 €
Beschikbaarheid
Overeen te komen

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Eengezinswoning
Bewoonbare oppervlakte
116 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
127 m²

Ligging

Omgeving / buurt
Rustig

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Energie

EPC-label
A
Locatie
Heizijde, 2300 Turnhout
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast