Appartement te koop in Turnhout met 2 slaapkamers

EPC-label CEPCC
100
2
1
Omschrijving
Ruim appartement te Koop in Turnhout: rustig, groen en centraal gelegen

Op zoek naar een rustig gelegen, maar centraal appartement met alle voorzieningen binnen handbereik? Dit prachtige appartement in Turnhout biedt het beste van beide werelden: een groene omgeving en uitstekende bereikbaarheid.

Kenmerken van het appartement:

* Locatie: Binnen de ring van Turnhout, op 5 minuten wandelen van de markt en 5 minuten rijden van de snelweg. Gelegen in een semi-doodlopende straat, waardoor rust en privacy gegarandeerd zijn.
* Ruimte: Het appartement beslaat 100 m² en heeft een ruim terras van 20 m², ideaal voor ontspanning en buitenactiviteiten.
* Woonkamer: De lichte living van 40 m² heeft drie grote ramen met uitzicht op een park met statige bomen en een speeltuin, wat zorgt voor een serene woonervaring.
* Comfort: Twee ruime slaapkamers (14 m² en 19 m²), beide zuid georiënteerd met toegang tot het terras en voorzien van rolluiken. Grote badkamer met inloopdouche en ligbad, vernieuwd twee jaar geleden.
* Recente vernieuwingen: De badkamer, toilet en keukenvloer zijn twee jaar geleden vernieuwd, en vorig jaar is het appartement opnieuw geschilderd. In juni 2024 is de CV-ketel vervangen.
* Voorzieningen: Nabij warenhuizen, scholen, bakker en slager.

Indeling: Via de inkomhal met glazen deur komt u in de ruime woonkamer. Aansluitend de keuken met vernieuwde vloer. Twee slaapkamers met toegang tot het terras. De grootste slaapkamer heeft een ingebouwde kast voor wasmachine en droogkast. Badkamer met zowel een bad als inloopdouche.

Financieel

Kadastraal inkomen
795 €
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
100 m²
Type bebouwing
Gesloten

Terrein

Tuin
Nee

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Oppervlakte slaapkamers
19 m²; 14 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Airconditioning
Nee
Lift
Nee
Gepantserde deur
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
247
EPC-label
C
Zonnepanelen
Nee

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige info
Nee
Kadastraal plan
Nee
Vonnissen
Nee
Locatie
Oranjemolenstraat 18 2, 2300 Turnhout
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast