Apartment for sale in Turnhout with 2 bedrooms

EPC label CEPCC
100
2
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Ruim appartement te Koop in Turnhout: rustig, groen en centraal gelegen

Op zoek naar een rustig gelegen, maar centraal appartement met alle voorzieningen binnen handbereik? Dit prachtige appartement in Turnhout biedt het beste van beide werelden: een groene omgeving en uitstekende bereikbaarheid.

Kenmerken van het appartement:

* Locatie: Binnen de ring van Turnhout, op 5 minuten wandelen van de markt en 5 minuten rijden van de snelweg. Gelegen in een semi-doodlopende straat, waardoor rust en privacy gegarandeerd zijn.
* Ruimte: Het appartement beslaat 100 m² en heeft een ruim terras van 20 m², ideaal voor ontspanning en buitenactiviteiten.
* Woonkamer: De lichte living van 40 m² heeft drie grote ramen met uitzicht op een park met statige bomen en een speeltuin, wat zorgt voor een serene woonervaring.
* Comfort: Twee ruime slaapkamers (14 m² en 19 m²), beide zuid georiënteerd met toegang tot het terras en voorzien van rolluiken. Grote badkamer met inloopdouche en ligbad, vernieuwd twee jaar geleden.
* Recente vernieuwingen: De badkamer, toilet en keukenvloer zijn twee jaar geleden vernieuwd, en vorig jaar is het appartement opnieuw geschilderd. In juni 2024 is de CV-ketel vervangen.
* Voorzieningen: Nabij warenhuizen, scholen, bakker en slager.

Indeling: Via de inkomhal met glazen deur komt u in de ruime woonkamer. Aansluitend de keuken met vernieuwde vloer. Twee slaapkamers met toegang tot het terras. De grootste slaapkamer heeft een ingebouwde kast voor wasmachine en droogkast. Badkamer met zowel een bad als inloopdouche.

Financial

Cadastral income
795 €
Availability
From deed

Building

Type of property
Apartment
Surface
100 m²
Type of buildings
Closed

Terrain

Garden
No

Layout

Number of bedrooms
2
Surface bedrooms
19 m²; 14 m²
Number of bathrooms
1

Comfort

Air conditioning
No
Lift
No
Armoured door
No

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
247
EPC label
C
Solar panels
No

Urban planning

Urban planning info
No
Cadastral plan
No
Convict
No
Location
Oranjemolenstraat 18 2, 2300 Turnhout
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan