Appartement te koop in Turnhout met 3 slaapkamers

EPC-label BEPCB
147
3
2
Omschrijving

Ruim dakappartement met o.a. 3 slpks en garage. EPC B-label.

Ruim dakappartement van 147m² met o.a. 3 slaapkamers, 2 badkamers, garage en 168m² terras, nabij centrum Turnhout. EPC: 152 kWh/m² (B-label).

Ligging: centrale ligging op de Graatakker te Turnhout, op enkele minuten van horeca, openbaar vervoer, het ziekenhuis… Vlotte verbinding met de E34.

Indeling: inkomhal, gastentoilet, berging/wasplaats, keuken, leefruimte, eetkamer, bureau, nachthal, 3 slaapkamers, twee badkamers, terras, terrasberging, garagebox.

Omschrijving: Dit dakappartement op de vierde verdieping is bereikbaar met zowel de lift als de trap en heeft een bewoonbare oppervlakte van 147m². Bij binnenkomst via de inkomhal treft u een vestiairekast, een apart toilet en een wasplaats/berging aan.

De inkomhal geeft toegang tot de keuken en de leefruimte. De keuken is uitgerust met een kookvuur, dubbele spoelbak, magnetron, oven en vaatwasser. De keuken loopt door in de ruime leefruimte, waar voldoende plek is voor een grote eettafel. Aansluitend aan de leefruimte bevindt zich een bureauruimte, ideaal voor thuiswerken. Grote raampartijen in de leefruimte zorgen voor veel daglicht.

Vanuit de leefruimte heeft u toegang tot de nachthal. In de nachthal bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer met douche en wastafel. Aan het einde van de nachthal ligt de masterbedroom met een en-suite badkamer, uitgerust met een bad, toilet en wastafel.

Het appartement beschikt over twee grote terrassen: een zeer ruim terras aan de voorkant en een groot terras aan de achterkant. In totaal is er 168m² aan buitenruimte. Door de hoge ligging op de vierde verdieping heeft u rondom een wijds uitzicht over de omgeving. Op het terras bevindt zich nog een terrasberging. De bovengrondse garage zorgt voor extra gemak, waardoor parkeren geen enkel probleem is. 

Gemeenschappelijke kosten: €100/maand

Specifieke kenmerken: 168m² terras | EPC B-label (152 kWh/m²) | 3 slaapkamers | Vlakbij centrum Turnhout | Lift aanwezig

Bijzondere informatieplicht: in aanvraag.

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
147 m²

Ligging

Omgeving / buurt
Centraal
Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Oppervlakte slaapkamers
14,54 m²; 9,34 m²; 8,72 m²
Aantal badkamers
2

Comfort

Lift
Ja
Aansluiting riolering
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
152
EPC-label
B
Dubbele beglazing
Ja

Ruimtelijke ordening

G(ebouw)-score
C (kleine overstromingskans onder huidig klimaat)
P(erceel)-score
C (kleine overstromingskans onder huidig klimaat)
Overstromingsgevoelig gebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Locatie
Graatakker 133 6, 2300 Turnhout
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast