Appartement à vendre à Turnhout avec 3 chambres

Classe énergétique BEPCB
147
3
2
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

Ruim dakappartement van 147m² met o.a. 3 slaapkamers, 2 badkamers, garage en 168m² terras, nabij centrum Turnhout. EPC: 152 kWh/m² (B-label).

Ligging: centrale ligging op de Graatakker te Turnhout, op enkele minuten van horeca, openbaar vervoer, het ziekenhuis… Vlotte verbinding met de E34.

Indeling: inkomhal, gastentoilet, berging/wasplaats, keuken, leefruimte, eetkamer, bureau, nachthal, 3 slaapkamers, twee badkamers, terras, terrasberging, garagebox.

Omschrijving: Dit dakappartement op de vierde verdieping is bereikbaar met zowel de lift als de trap en heeft een bewoonbare oppervlakte van 147m². Bij binnenkomst via de inkomhal treft u een vestiairekast, een apart toilet en een wasplaats/berging aan.

De inkomhal geeft toegang tot de keuken en de leefruimte. De keuken is uitgerust met een kookvuur, dubbele spoelbak, magnetron, oven en vaatwasser. De keuken loopt door in de ruime leefruimte, waar voldoende plek is voor een grote eettafel. Aansluitend aan de leefruimte bevindt zich een bureauruimte, ideaal voor thuiswerken. Grote raampartijen in de leefruimte zorgen voor veel daglicht.

Vanuit de leefruimte heeft u toegang tot de nachthal. In de nachthal bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer met douche en wastafel. Aan het einde van de nachthal ligt de masterbedroom met een en-suite badkamer, uitgerust met een bad, toilet en wastafel.

Het appartement beschikt over twee grote terrassen: een zeer ruim terras aan de voorkant en een groot terras aan de achterkant. In totaal is er 168m² aan buitenruimte. Door de hoge ligging op de vierde verdieping heeft u rondom een wijds uitzicht over de omgeving. Op het terras bevindt zich nog een terrasberging. De bovengrondse garage zorgt voor extra gemak, waardoor parkeren geen enkel probleem is. 

Gemeenschappelijke kosten: €100/maand

Specifieke kenmerken: 168m² terras | EPC B-label (152 kWh/m²) | 3 slaapkamers | Vlakbij centrum Turnhout | Lift aanwezig

Bijzondere informatieplicht: in aanvraag.

Finances

Ventes sous régime de TVA
Non

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Appartement
Surface
147 m²

Lieu

Environs / quartier
Central
Transports en commun à proximité
Oui
Autoroute à proximité
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
3
Surface chambres à coucher
14,54 m²; 9,34 m²; 8,72 m²
Nombre de salles de bain
2

Confort

Ascenseur
Oui
Raccordement aux égouts
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
152
Classe énergétique
B
Double vitrage
Oui

Urbanisme

G(bâtiment)-score
C (faible risque d’inondation dans le climat actuel)
P(arcelle)-score
C (faible risque d’inondation dans le climat actuel)
Zone à risque d'inondation
Pas situé dans une zone inondable
Localité
Graatakker 133 6, 2300 Turnhout
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle