Huis te koop in Turnhout met 5 slaapkamers

€ 1.690.000
Bereken je maandlast
EPC-label CEPCC
750
23.065
5
2
Omschrijving

Uitzonderlijk stijlvol landgoed op ca. 2,5 ha te Turnhout

Uitzonderlijk stijlvol landgoed op ca. 2,5 ha gelegen op een steenworp van het centrum van Turnhout. Prachtige inkomhal, riant salon, bibliotheek, uitgeruste keuken, standingvolle eetkamer, royale mastersuite met dressing en luxueuze badkamer, 3 ruime bijkomende slaapkamers met extra badkamer, zolder, volwaardig bijgebouw, tuin met grote terrassen en vijverpartij.

Dit domein werd in zijn huidige vorm gebracht in 1992 door de gerenommeerde aannemer Borgmans. In 2004 werd het interieur grondig herwerkt door Van der Voort Interiors en de tuin is geheel opnieuw herschapen door Garden design and Landscaping.

Entrée: Het domein beschikt over een prachtige inkompoort met lange oprijlaan. Rechts bevindt zich de hoofdvilla en aan de linkerzijde treffen we de volwaardige conciërgewoning met stallingsmogelijkheden voor 2 wagens.

Gelijkvloers:

De inkomhal van de villa geeft onmiddellijk weer welke sfeer we mogen verwachten in de rest van deze uitzonderlijke woning. De hoge plafonds, de schitterende natuurstenen vloeren en de prachtige lijnen zorgen voor een tijdloze elegantie. Voor ons bevindt zich de logia met doorkijk naar de gestilleerde tuin. Aan de linkerzijde treffen we het royale salon, schitterend gestoffeerd met eveneens een klassieke haardpartij. Rechts van de inkomhal bevindt zich het kantoor of bibliotheek voorzien van zeldzaam mooie parketvloer, haardvuur, lambrizeringen en inbouwkasten. Via de gang vooraan komen we langs de trap naar de eerste verdieping maar we lopen eerst even door naar de leefkeuken die baadt in de warme kleuren en materialen. Kookliefhebbers kunnen zich uitleven aan het semi-professionele gasvuur. Aansluitend bevindt zich een pantry met inloop voorraadkast. De majestueuze eetkamer bevindt zich achteraan de villa met zicht op het immense terras. We treffen nog een bijkeuken met wasvoorzieningen aan alsook een mooie kelder, ideaal voor het bewaren van wijn.

Eerste verdieping:

De villa beschikt over een schitterende masterbedroom die meer omschreven kan worden als een suite. De aansluitende badkamer is zeer verfijnd van vormgeving en is voorzien van alle denkbare luxe. Verder is er nog een ruime gastenkamer met volwaardige badkamer alsook 2 extra slaapkamers.

Bijzonderheden:
- Absolute topklasse en uniek in zijn soort
- Ligging is subliem
- Volwaardig bijgebouw
- Ongezien mooi tuinontwerp
- Stalletje voor het houden van hertjes, ....

Financieel

Kadastrale info
4de afdeling Turnhout
Beschikbaarheid
Onmiddellijk

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Buitengewone villa
Bewoonbare oppervlakte
750 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
23.065 m²
Meest recente bestemming terrein
Parkgebied
Tuin
Ja

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
2
Keuken
Ja

Comfort

Airconditioning
Ja
Alarm
Ja
Aansluiting elektriciteit
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
283
EPC-label
C
Unieke code EPC
20230627-0002929306-RES-1

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Steenweg op Merksplas 42 &, 2300 Turnhout
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast