Huis te koop in Turnhout

€ 1.950.000
Bereken je maandlast
1.000
10.141
Omschrijving

Exclusieve villa met een bebouwde opp. van 1000 m²

Momenteel in gebruik en vergund als B&B/vakantie woning. Bestemmingswijziging terug naar woonfunctie aan te vragen bij de betreffende overheden.

Op de grens tussen stad en natuur vinden we deze exclusieve moderne villa aan de ring van Turnhout. Op wandelafstand van het stadscentrum, maar ook grenzend aan het natuurgebied.

De verschillende niveaus lopen speels in elkaar over en de doordachte architectuur maakt het mogelijk om bepaalde ruimtes samen te voegen of verder op te delen naar eigen wensen en behoeften. Alle faciliteiten wat bij dit type villa worden verwacht, zijn dan ook aanwezig!

We komen binnen via een discrete voorgevel in de riante inkomhal en ontvangstruimte. Wat meteen opvalt, zijn de hoge plafonds en het open weids zicht naar de tuin en natuur. De inkomhal geeft rechtsreeks toegang tot de lounge, kantoorruimte, salon en trappenhal met lift (enkel liftschacht - lift nog te voorzien). De open keuken wordt doorgetrokken tot de 1e verdieping met een gigantische glaspartij/schuifdeur en onmiddellijke toegang tot het terras en zwembad. Alle ruimtes geven uit op de uitgestrekte tuin.
Een afzonderlijke inkom is nog voorzien voor de kantoor- of praktijkruimte, zodat klanten niet via de privéwoning hoeven te passeren. De kelderverdieping is op halve hoogte en dus nog voorzien van een glaspartij, waardoor er ook hier voldoende licht binnen komt. Deze is ingericht als mancave/fitness maar kan uiteraard omgevormd worden naar een andere polyvalente ruimte. Boven op de 1e verdieping van het hoofdgebouw bevinden er zich nog 5 tot 7 slaapkamers, met elk een afzonderlijke badkamer.
Overigens bevindt er zich op de verdieping nog een ruimte loft met alle voorzieningen en afzonderlijkje toegang.
In het bijgebouw, dat intern verbonden is met het hoofdgebouw, is er een garage met plaats voor 3 wagens.

Het geheel is top afgewerkt met de beste materialen, doch met ruimte om het pand een eigen touch te geven. Dit alles op een zuidwest georiënteerd perceel van 10.000 m² met parktuin en zwembad, grenzend aan oneindige natuur.

Financieel

Kadastraal inkomen
5.619 €
Kadastrale info
1e AFD, sectie B

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Villa
Bewoonbare oppervlakte
1.000 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
10.141 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied met landelijk karakter

Indeling

Balkon
Ja

Comfort

Airconditioning
Ja
Alarm
Ja
Zwembad
Ja

Energie

Type beglazing
Dubbel glas
Raamprofielen
Aluminium
Type verwarming
Gas

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja

Media & downloads

Video
https://my.treedis.com/tour/topklasse-bandb-unieke-opportuniteit
Locatie
Kastelein 65, 2300 Turnhout
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast