Huis te koop in Turnhout met 5 slaapkamers

934
657
5
3
Omschrijving
Opbrengsteigendom met handelsgelijkvloers van maar liefst 638 m² en twee appartementen van respectievelijk 144 m² en 152 m² op een toplocatie in hartje Turnhout! 

Ligging
: de Korte Gasthuisstraat is gelegen in het hartje van Turnhout (zijstraat van de Gasthuisstraat = hoofdwinkelstraat). Het gebouw bevindt zich dus pal in de winkelzone van Turnhout met letterlijke elke faciliteit op wandelafstand! 

Indeling: gelijkvloers: handelsgelijkvloers (opsplitsbaar in twee delen). Eerste verdieping: appartement met drie slaapkamers, twee badkamers en een terras. Tweede verdieping: appartement met twee slaapkamers en een terras. 

Omschrijving: als eerste hebben we het handelsgelijkvloers welke makkelijk op te splitsen is in twee aparte handelspanden. Ze zijn volledig onafhankelijk te gebruiken gezien ze beiden over een aparte keuken, toilet en stookplaats beschikken, alsook zijn de nutsvoorzieningen (water, gas en elektriciteit) volledig van elkaar gescheiden. De ruimtes verschillen in het linkergedeelte (401 m²) door de aanwezigheid van een aparte bergplaats en in het rechtergedeelte (237 m²) door de aanwezigheid van een ruime kelder. De handelsruimte werd voormalig volledig in zijn geheel benut, wat dus ook perfect mogelijk is en een exceptionele opportuniteit biedt gezien de uitzonderlijk grote oppervlakte van maar liefst 638 m². De gehele winkelruimte is bovendien voorzien van airco!

Op de eerste verdieping hebben we een appartement van 152 m² met maar liefst 3 slaapkamers en 2 badkamers, daarnaast een ruime living, keuken voorzien van alle toestellen, apart gastentoilet en een cv-berging. De leefruimte werd nog maar pas voorzien van een nieuwe laminaatvloer waaronder nog eens extra isolatie werd aangebracht. Achteraan de woning bevindt zich het terras. 

Op de tweede verdieping een tweede appartement van opnieuw 144 m². Dit appartement beschikt over een leefruimte van maar liefst 75 m² (!), open keuken, 2 slaapkamers, badkamer met douche, ligbad en dubbele lavabo en een aparte berging. Achteraan opnieuw het terras. 

Het plat dak werd in 2021 nog volledig vernieuwd en bijgeïsoleerd, de dakranden zijn hierbij ook mee vervangen geweest!

Bijzondere informatieplicht: in aanvraag.

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Appartementsgebouw
Bewoonbare oppervlakte
934 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
657 m²
Oriëntatie tuin
West

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
3
Terras
Ja

Comfort

Airconditioning
Ja
Aansluiting gas
Ja
Aansluiting riolering
Ja

Energie

Dubbele beglazing
Ja
Type verwarming
Gas

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Locatie
Korte Gasthuisstraat 16, 2300 Turnhout
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast