Huis te koop in Merksem met 2 slaapkamers

EPC-label BEPCB
197
256
2
1
Omschrijving

Volledig gerenoveerde en instapklare bel-étage woning in Merksem met 2 à 3slpk.

Deze prachtige rijwoning in Merksem is volledig gerenoveerd en biedt 197 m² aan moderne woonruimte. De woning is ideaal gelegen in een rustige straat, maar toch vlakbij het levendige centrum, scholen en winkels. Dankzij de grondige renovatie geniet u van een energiezuinig en comfortabel leven, zonder zorgen over toekomstige verbouwingen.

Op de begane grond vindt u een inpandige garage, ideaal voor het veilig parkeren van uw wagen en voor extra bergruimte. Hier heeft u ook toegang tot de technische ruimte en voldoende opslagmogelijkheden. De ruime tuin biedt alle mogelijkheden tot ontspanning en speelgenot voor kinderen.

De eerste verdieping vormt het hart van de woning met een ruime, lichte living en een open keuken die volledig werd vernieuwd en voorzien is van moderne inbouwapparatuur. Deze ruimte is perfect voor gezellige familiebijeenkomsten en etentjes met vrienden. Aangrenzend aan de keuken ligt een prachtig terras, waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht, met voldoende ruimte voor een zit- en eetgedeelte.

De tweede verdieping biedt een ruime slaapkamer, met voldoende lichtinval en opbergruimte. De volledig vernieuwde badkamer is modern ingericht en voorzien van alle comfort, zoals een inloopdouche, bad, lavabo en wc

Op de bovenste verdieping bevindt zich de ruime zolderkamer, die is omgebouwd tot een prachtige slaapkamer/polyvalente ruimte . Deze royale ruimte biedt volop mogelijkheden en kan desgewenst eenvoudig worden opgesplitst in twee aparte kamers. Ideaal voor een thuiswerkplek of extra slaapkamers.

Daarnaast is de woning voorzien van nieuwe ramen, vloeren, trap, elektrische installatie, centrale verwarming op gas, en alle leidingen zijn volledig vernieuwd. Het dak en de zolder zijn eveneens geïsoleerd en vernieuwd, wat bijdraagt aan de energie-efficiëntie. Verder zorgen rolluiken en een waterverzachter voor extra comfort en gebruiksgemak.

Duurzaamheid staat centraal in deze woning, met zonnepanelen inclusief batterij en laadpaal, een warmtepompboiler en nieuwe centrale verwarmingsinstallatie. Deze moderne oplossingen maken de woning energiezuinig en toekomstbestendig.

Bent u op zoek naar een instapklare woning die zowel comfortabel als duurzaam is? Neem dan snel contact op voor een bezichtiging van deze unieke woning!

Financieel

Kadastrale info
Antwerpen 41 AFD/Merksem 3 AFD/Nis Code 11423
Beschikbaarheid
Onmiddellijk

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
197 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
256 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja
School nabij
Ja

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1

Comfort

Aansluiting elektriciteit
Ja
Aansluiting gas
Ja
Aansluiting riolering
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
136
EPC-label
B
Unieke code EPC
20240821-0003346528-RES-1

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Melgesdreef 152, 2170 Merksem
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast