Maison à vendre à Merksem avec 2 chambres

Classe énergétique BEPCB
197
256
2
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.
Deze prachtige rijwoning in Merksem is volledig gerenoveerd en biedt 197 m² aan moderne woonruimte. De woning is ideaal gelegen in een rustige straat, maar toch vlakbij het levendige centrum, scholen en winkels. Dankzij de grondige renovatie geniet u van een energiezuinig en comfortabel leven, zonder zorgen over toekomstige verbouwingen.

Op de begane grond vindt u een inpandige garage, ideaal voor het veilig parkeren van uw wagen en voor extra bergruimte. Hier heeft u ook toegang tot de technische ruimte en voldoende opslagmogelijkheden. De ruime tuin biedt alle mogelijkheden tot ontspanning en speelgenot voor kinderen.

De eerste verdieping vormt het hart van de woning met een ruime, lichte living en een open keuken die volledig werd vernieuwd en voorzien is van moderne inbouwapparatuur. Deze ruimte is perfect voor gezellige familiebijeenkomsten en etentjes met vrienden. Aangrenzend aan de keuken ligt een prachtig terras, waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht, met voldoende ruimte voor een zit- en eetgedeelte.

De tweede verdieping biedt een ruime slaapkamer, met voldoende lichtinval en opbergruimte. De volledig vernieuwde badkamer is modern ingericht en voorzien van alle comfort, zoals een inloopdouche, bad, lavabo en wc

Op de bovenste verdieping bevindt zich de ruime zolderkamer, die is omgebouwd tot een prachtige slaapkamer/polyvalente ruimte . Deze royale ruimte biedt volop mogelijkheden en kan desgewenst eenvoudig worden opgesplitst in twee aparte kamers. Ideaal voor een thuiswerkplek of extra slaapkamers.

Daarnaast is de woning voorzien van nieuwe ramen, vloeren, trap, elektrische installatie, centrale verwarming op gas, en alle leidingen zijn volledig vernieuwd. Het dak en de zolder zijn eveneens geïsoleerd en vernieuwd, wat bijdraagt aan de energie-efficiëntie. Verder zorgen rolluiken en een waterverzachter voor extra comfort en gebruiksgemak.

Duurzaamheid staat centraal in deze woning, met zonnepanelen inclusief batterij en laadpaal, een warmtepompboiler en nieuwe centrale verwarmingsinstallatie. Deze moderne oplossingen maken de woning energiezuinig en toekomstbestendig.

Bent u op zoek naar een instapklare woning die zowel comfortabel als duurzaam is? Neem dan snel contact op voor een bezichtiging van deze unieke woning!

Finances

Informations cadastrales
Antwerpen 41 AFD/Merksem 3 AFD/Nis Code 11423
Disponibilité
Immédiatement

Bâtiment

Type de propriété
Maison
Sous-type
Maison
Surface
197 m²

Terrain

Surface de la parcelle
256 m²
Affectation urbanistique
Zone résidentielle
Jardin
Oui

Lieu

Transports en commun à proximité
Oui
Autoroute à proximité
Oui
Ecole à proximité
Oui

Aménagement

Nombre de chambres
6
Nombre de chambres
2
Nombre de salles de bain
1

Confort

Raccordement électrique
Oui
Raccordement au gaz
Oui
Raccordement aux égouts
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
136
Classe énergétique
B
Numéro du rapport PEB
20240821-0003346528-RES-1

Urbanisme

Intimation en justice
Pas de correction juridique ou mesure administrative imposée
Permis de construire
Oui
Permis de lotissement
Non
Localité
Melgesdreef 152, 2170 Merksem
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle