Huis te koop in Antwerpen met 3 slaapkamers

€ 1.048.000
Bereken je maandlast
EPC-label BEPCB
656
403
3
2
Omschrijving

Vernieuwd, polyvalent gebouw met prachtig zicht op het water

Ontdek deze twee schitterende panden die recentelijk en volledig zijn gerenoveerd met oog voor detail, ideaal gelegen vlakbij de op- en afrit van de Ring van Antwerpen én bovendien ook nog eens een adembenemend uitzicht bieden op het water. Het samengaan van een handig polyvalent gebouw en een modern, stijlvol duplexappartement maakt dit tot een unieke kans voor iemand met een eigen bedrijf die wonen en werken wil combineren. Dankzij de vele raampartijen en open omgeving genieten alle ruimtes van een overvloed aan natuurlijk licht. Aan de linkerkant vind je een ruim kantoor van 108 m² met een eigen ingang, een mooie ontvangstruimte, drie kamers, een kitchenette en een toilet. Op de eerste verdieping zijn er nogmaals vier ruime kamers te vinden met als kers op de taart op de tweede verdieping een lichtrijk appartement van eveneens 108 m². Deze verwelkomt je met een trendy smeedijzeren deur in de inkomhal die leidt naar de zonnige woon- en eetkamer met een moderne open keuken die is voorzien van hedendaags comfort. Het brede terras, grenzend aan de keuken is de perfecte plek om tot rust te komen. Verder zijn er nog drie ruime slaapkamers en een badkamer met inloopdouche. Aan de rechterkant kom je binnen via de inkomhal met vestiaire en toilet, die leidt naar een zeer royale L-vormige, polyvalente ruimte met een indrukwekkende lichtkoepel, hier bevindt zich aansluitend een betegeld terras, waar het heerlijk vertoeven is. Op zowel de eerste als de tweede verdieping vind je grote kantoorruimtes van 90 m² met sanitair, waar je eveneens nog volledig vrij bent om de indeling naar eigen wens te bepalen.

Bijkomende gegevens: Garage voor één wagen en berging voorzien, gedeeltelijk onderkelderd, EPC fiche van nr. 14 dateert van voor de verbouwingen, EPC label B! (nr. 12), conforme gasinstallatie, conforme elektriciteit, dubbel hoogrendementsglas in PVC, individuele centrale verwarming op gas.

Vernieuwd: Muren met 10cm isolatie, buitenverlichting, dakbedekking (roofing), elektriciteitsleidingen, netwerkkabels, loodgieterij, gemoffeld aluminium ramen, zekeringskasten, kelder, vloeren, … alles van hoogwaardige kwaliteit.

Stedenbouwkundige inlichtingen en bodemattest aanwezig. Asbestveilig! Bevindt zich niet in een risicozone voor overstromingen (P- en G-score D). Renovatieverplichting niet van toepassing.

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee
Kadastraal inkomen
3.678 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Gebouw voor gemengd gebruik
Bewoonbare oppervlakte
656 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
403 m²
Tuin
Ja

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Type badkamer
Douche

Comfort

Lift
Nee
Zwembad
Nee
Aansluiting gas
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
136
EPC-label
B
Dubbele beglazing
Ja

Ruimtelijke ordening

Bodemattest
Ja
G(ebouw)-score
D (middelgrote overstromingskans onder huidig klimaat)
P(erceel)-score
D (middelgrote overstromingskans onder huidig klimaat)
Locatie
Carrettestraat 12 + 14, 2170 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast