Huis te koop in Antwerpen met 3 slaapkamers

EPC-label BEPCB
178
178
3
1
Omschrijving
Goed onderhouden woning met 3 slaapkamers te Antwerpen Noord.

Deze woning is centraal gelegen vlakbij Park Spoornoord, ziekenhuis, Hoge school en ook de lagerij school. Openbaar vervoer stopt op een korte wandelaftsand, ook het centrum van Antwerpen is op wandelafstand te doen. In de beurt heb je meerdere supermarkten, fruitwinkels, bakkerijen enz.

De woning is volledig gerenoveerd. Het perceel is in het totaal 178m² groot.

GELIJKVLOERS: De gelijkvloers geeft een oppervlakte van 43m², er is een wc ruimte aanwezig en ook een ingang van de droge kelder met een oppervlakte van 30m². In de gelijkvloers is er een grote ruimte die kan gebruikt worden als fietsruimte of opbergruimte met een wasplaats.

VERDIEPING 1: Op de eerste verdieping bevindt zich de living met een open keuken, alle ruimtes zijn modern uitgericht. De keuken bestaat uit moderne witte meubels, er is een dampkap, elektrische kookplaat, ingebouwde oven en microgolf aanwezig en ook een vaatwasser (toestellen van Siemens). De oppervlakte van verdieping 1 is 35m².

VERDIEPING 2: Op de tweede verdieping bevindt zich de hoofd slaapkamer en de badkamer. De badkamer geeft zowel een inloopdouche als een ligbad. Er is ook een wc en dubbele lavabo's met moderne kasten. De oppervlakte van verdieping 2 is 35m².

VERDIEPING 3: Op de derde verdieping bevinden zich de andere 2 slaapkamers, beide hebben een moderne inrichting. De oppervlakte van verdieping 3 is 35m².

De woning geeft geen garage of tuin, maar omdat er vlakbij de deur een grote Park is krijg je niet genoeg van frisse lucht en de mooie natuur. Je kan ook in de straat parkeren.

De woning werd volledig gerenoveerd, de ramen aan de voorkant van de woning hebben een 3 dubbel glas ramen en de ramen aan de achterkant 2 dubbel glas. Er is veel zon-ingang waarmee je zeker bespaart op elektriciteit. EPC waarde: B-119. Alle attesten zijn beschikbaar en kunnen ook gedeeld worden bij aanvraag. Bel op 0496853974of mail ons voor alle verdere info of een bezoek.

Financieel

Kadastraal inkomen
580 €
Beschikbaarheid
Overeen te komen

Gebouw

Type pand
Huis
Bewoonbare oppervlakte
178 m²
Staat pand
Zeer goede staat

Terrein

Perceeloppervlakte
178 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Nee

Ligging

Omgeving / buurt
Stadskern
Afstand tot openbaar vervoer
50 m
Afstand tot autosnelweg
1000 m

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Oppervlakte slaapkamers
17 m²; 17 m²; 14 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Airconditioning
Nee
Parlofoon
Ja
Lift
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
119
EPC-label
B
Zonnepanelen
Nee

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige info
Nee
Kadastraal plan
Nee
Vonnissen
Nee
Locatie
Fuggerstraat 1, 2060 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast