House for sale in Antwerp with 3 bedrooms

EPC label BEPCB
178
178
3
1
Description
Unfortunately, the description is not available in the selected language.
Goed onderhouden woning met 3 slaapkamers te Antwerpen Noord.

Deze woning is centraal gelegen vlakbij Park Spoornoord, ziekenhuis, Hoge school en ook de lagerij school. Openbaar vervoer stopt op een korte wandelaftsand, ook het centrum van Antwerpen is op wandelafstand te doen. In de beurt heb je meerdere supermarkten, fruitwinkels, bakkerijen enz.

De woning is volledig gerenoveerd. Het perceel is in het totaal 178m² groot.

GELIJKVLOERS: De gelijkvloers geeft een oppervlakte van 43m², er is een wc ruimte aanwezig en ook een ingang van de droge kelder met een oppervlakte van 30m². In de gelijkvloers is er een grote ruimte die kan gebruikt worden als fietsruimte of opbergruimte met een wasplaats.

VERDIEPING 1: Op de eerste verdieping bevindt zich de living met een open keuken, alle ruimtes zijn modern uitgericht. De keuken bestaat uit moderne witte meubels, er is een dampkap, elektrische kookplaat, ingebouwde oven en microgolf aanwezig en ook een vaatwasser (toestellen van Siemens). De oppervlakte van verdieping 1 is 35m².

VERDIEPING 2: Op de tweede verdieping bevindt zich de hoofd slaapkamer en de badkamer. De badkamer geeft zowel een inloopdouche als een ligbad. Er is ook een wc en dubbele lavabo's met moderne kasten. De oppervlakte van verdieping 2 is 35m².

VERDIEPING 3: Op de derde verdieping bevinden zich de andere 2 slaapkamers, beide hebben een moderne inrichting. De oppervlakte van verdieping 3 is 35m².

De woning geeft geen garage of tuin, maar omdat er vlakbij de deur een grote Park is krijg je niet genoeg van frisse lucht en de mooie natuur. Je kan ook in de straat parkeren.

De woning werd volledig gerenoveerd, de ramen aan de voorkant van de woning hebben een 3 dubbel glas ramen en de ramen aan de achterkant 2 dubbel glas. Er is veel zon-ingang waarmee je zeker bespaart op elektriciteit. EPC waarde: B-119. Alle attesten zijn beschikbaar en kunnen ook gedeeld worden bij aanvraag. Bel op 0496853974of mail ons voor alle verdere info of een bezoek.

Financial

Cadastral income
580 €
Availability
To be agreed

Building

Type of property
House
Surface
178 m²
State building
Very good condition

Terrain

Plot size
178 m²
Most recent urban destination
Residential area
Garden
No

Location

Surroundings / neighbourhood
Town
Distance to public transport
50 m
Distance to motorway
1000 m

Layout

Number of bedrooms
3
Surface bedrooms
17 m²; 17 m²; 14 m²
Number of bathrooms
1

Comfort

Air conditioning
No
Parlophone
Yes
Lift
No

Energy

EPC score (kWh/(m² years))
119
EPC label
B
Solar panels
No

Urban planning

Urban planning info
No
Cadastral plan
No
Convict
No
Location
Fuggerstraat 1, 2060 Antwerp
Also interesting for you
View similar properties
Calculate your monthly loan