Terug naar resultaten

Scoop: Appartement te koop in Antwerpen met 2 slaapkamers

EPC-label BEPCB
80
2
1
Omschrijving

Plezant tweeslaapkamerappartement in bruisend 2060 

Plezant tweeslaapkamerappartement in bruisend 2060 

Vandaag is ’t te doen in die immer gezellige Herderstraat, die in’ t midden van de gezelligste buurt van 2060 ligt. Het buurtgevoel is hier totaal onevenaarbaar – net zoals al die gezellige horecazaakjes op wandelafstand. Je woont hier op een steenworp van Park Spoor Noord, maar ook Antwerpen-centrum staat je om de hoek op te wachten. Een buurt om duimen en vingers bij af te likken, dus, en dan hebben we je nog niet voorgesteld aan ’t appartement van vandaag… Kom binnen! 

 

Zonnig leven  

Je komt hier thuis via een verzorgde inkomhal, waar je je schoenen kan uittrappen vooraleer je neerploft in de toffe living. Hier is ‘breed leven’ geen overstatement: je hebt hier véél ruimte! De grote raampartijen vergroten dat gevoel alleen maar – en zorgen in eenzelfde beweging voor heerlijk veel zonlicht in huis. Genieten! 

 

Op maat gemaakte keuken 

De verzorgde tegelvloer van de leefruimte loopt naadloos door tot in de keuken (handig voor al die smossers onder ons!), die trouwens volledig op maat gemaakt is! Je kan hier alvast rekenen op een ingebouwde oven, een kookvuur met dampkap en héél wat kastruimte!  

 

Twee slaapkamers aan rustige achterkant 

Deze stek trakteert op twee slaapkamers die beide aan de achterkant van ’t gebouw liggen: dat betekent in alle rust en stilte onder de wol kruipen. Er is een grote slaapkamer en een iets kleiner exemplaar, wat ook prima gebruikt kan worden als home office of dressing.  

 

Handig om weten          

Dit fijne appartement vind je terug op een tweede verdieping in een kleinschalig gebouwtje met vier entiteiten. Dat betekent: weinig buren én weinig kosten! Je enige maandelijkse kost hier, da’s de blokpolis en de minuterie gemene delen. De nutsvoorzieningen zijn apart. Als laatste is het ook vast fijn om te weten dat het toilet hier apart is. Handig! 

 

Verliefd op 2060? En terecht! Info@ugly.be  

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee
Kadastraal inkomen
698 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
80 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Ligging

Omgeving / buurt
Residentiële wijk

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1

Comfort

Lift
Nee
Aansluiting gas
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
142
EPC-label
B
Dubbele beglazing
Ja

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Vonnissen
Nee
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Herderstraat 17 201, 2060 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast