Retour aux résultats

Scoop: Appartement à vendre à Anvers avec 2 chambres

Classe énergétique BEPCB
80
2
1
Description
Malheureusement, la description n'est pas disponible dans la langue sélectionnée.

Plezant tweeslaapkamerappartement in bruisend 2060 

Vandaag is ’t te doen in die immer gezellige Herderstraat, die in’ t midden van de gezelligste buurt van 2060 ligt. Het buurtgevoel is hier totaal onevenaarbaar – net zoals al die gezellige horecazaakjes op wandelafstand. Je woont hier op een steenworp van Park Spoor Noord, maar ook Antwerpen-centrum staat je om de hoek op te wachten. Een buurt om duimen en vingers bij af te likken, dus, en dan hebben we je nog niet voorgesteld aan ’t appartement van vandaag… Kom binnen! 

 

Zonnig leven  

Je komt hier thuis via een verzorgde inkomhal, waar je je schoenen kan uittrappen vooraleer je neerploft in de toffe living. Hier is ‘breed leven’ geen overstatement: je hebt hier véél ruimte! De grote raampartijen vergroten dat gevoel alleen maar – en zorgen in eenzelfde beweging voor heerlijk veel zonlicht in huis. Genieten! 

 

Op maat gemaakte keuken 

De verzorgde tegelvloer van de leefruimte loopt naadloos door tot in de keuken (handig voor al die smossers onder ons!), die trouwens volledig op maat gemaakt is! Je kan hier alvast rekenen op een ingebouwde oven, een kookvuur met dampkap en héél wat kastruimte!  

 

Twee slaapkamers aan rustige achterkant 

Deze stek trakteert op twee slaapkamers die beide aan de achterkant van ’t gebouw liggen: dat betekent in alle rust en stilte onder de wol kruipen. Er is een grote slaapkamer en een iets kleiner exemplaar, wat ook prima gebruikt kan worden als home office of dressing.  

 

Handig om weten          

Dit fijne appartement vind je terug op een tweede verdieping in een kleinschalig gebouwtje met vier entiteiten. Dat betekent: weinig buren én weinig kosten! Je enige maandelijkse kost hier, da’s de blokpolis en de minuterie gemene delen. De nutsvoorzieningen zijn apart. Als laatste is het ook vast fijn om te weten dat het toilet hier apart is. Handig! 

 

Verliefd op 2060? En terecht! Info@ugly.be  

Finances

Ventes sous régime de TVA
Non
Revenu cadastral
698 €

Bâtiment

Type de propriété
Appartement
Sous-type
Appartement
Surface
80 m²

Terrain

Affectation urbanistique
Zone résidentielle

Lieu

Environs / quartier
Zone résidentielle

Aménagement

Nombre de chambres
2
Nombre de salles de bain
1

Confort

Ascenseur
Non
Raccordement au gaz
Oui

Énergie

Score PEB (kWh/(m² an))
142
Classe énergétique
B
Double vitrage
Oui

Urbanisme

Intimation en justice
Non
Condamner
Non
Permis de construire
Oui
Localité
Herderstraat 17 201, 2060 Anvers
Aussi intéressant pour vous
Afficher des propriétés similaires
Calculez la charge mensuelle