Huis te koop in Antwerpen met 4 slaapkamers

EPC-label BEPCB
169
98
4
2
Omschrijving

Magnifiek, volledig gerenoveerd huis met charmante stadstuin

Welkom in jouw nieuwe thuis! Dit gebouw bevindt zich midden in het kloppende hart van Antwerpen, slechts op wandelafstand van het centraal station, de Meir en het mooie stadspark. Naast deze toplocatie biedt dit huis nog tal van andere voordelen, zo is er tot op de blote steen een volledige renovatie uitgevoerd met oog voor detail en duurzaamheid waardoor je nog jaren kan genieten van een comfortabele, energiezuinige woonst. Je wordt verwelkomd door de inkomhal die is voorzien van een gastentoilet met aangrenzend de riante, zonnige woon- en eetkamer met grote raampartijen en een prachtige parketvloer. De moderne open keuken met een royaal kookeiland is voorzien van alle comfort, zoals een keramische kookplaat, dampkap met afvoer, oven, enzovoort.
Daarnaast is er ook nog een super handige bijkeuken waar er aansluitingen voorzien zijn voor een was- en droogmachine. Vanuit deze ruimtes heb je geweldig zicht op de uiterst charmante stadstuin (29 m²) waar het in het middelpunt van de bruisende stad heerlijk vertoeven is. In totaal zijn er 4 slaapkamers aanwezig en 2 luxe badkamers die voorzien zijn van een walk in shower, stijlvolle lavabo en toilet. Bovendien heeft de badkamer op de eerste verdieping ook nog een schitterend design ligbad.

Alles is vernieuwd! Bezettingen, vloeren, elektriciteit, centrale verwarming, ramen, afvoer, etc.

Bijkomende gegevens: EPC label B! Kelder aanwezig, overal is er ingebouwde verlichting, centrale verwarming op gas, dubbele beglazing, hout of PVC. Geïsoleerd dak, muren en gevel.

Stedenbouwkundige inlichtingen en bodemattest aanwezig. Asbestattest in aanvraag. Bevindt zich niet in een risicozone voor overstromingen (P- en G-score B). Renovatieverplichting niet van toepassing.

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee
Kadastraal inkomen
849 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
169 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
98 m²
Tuin
Ja

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Oppervlakte slaapkamers
21 m²; 18 m²; 13,5 m²; 9 m²
Aantal badkamers
2

Comfort

Lift
Nee
Zwembad
Nee
Aansluiting gas
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
129
EPC-label
B
Dubbele beglazing
Ja

Ruimtelijke ordening

Bodemattest
Ja
G(ebouw)-score
B (kleine overstromingskans onder klimaatverandering (sc2050))
P(erceel)-score
B (kleine overstromingskans onder klimaatverandering sc2050)
Locatie
Van Arteveldestraat 69, 2060 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast