Huis te koop in Antwerpen met 3 slaapkamers

€ 1.650.000
Bereken je maandlast
BEPCB
403
118
3
2
Omschrijving

Schitterende instapklare gerenoveerde herenwoning!

Gelegen in het Groen Kwartier, schitterende instapklare gerenoveerde herenwoning met ruime inpandige garage (3 wagens) en een oppervlakte van +/- 403m² met tal van moderne voorzieningen en een stijlvolle uitstraling.

Bij binnenkomst ervaart u de ruime en lichte leefruimte. Dankzij de grote ramen stroomt er heel veel natuurlijk licht binnen, en heeft u toegang tot een gezellig, ruim terras waar u heerlijk kunt genieten van de buitenlucht. Daarnaast is er een aparte bureau ruimte, perfect voor thuiswerken of als stille studeerplek.

De eerste verdieping herbergt een elegante eetkamer en een sfeervol salon met toegang tot een tweede terras, ideaal voor buiten dineren of koffiemomenten in de zon. Ook hier zorgen de grote ramen voor veel natuurlijk licht, terwijl de moderne, afgewerkte keuken van alle benodigde apparatuur is voorzien.

Tweede Verdieping: De volledige master bedroom op de tweede verdieping is een oase van rust, compleet met een ruime dressing en een luxe badkamer waar u heerlijk kunt ontspannen. De grote ramen met terras zorgen ook hier voor een overvloed aan natuurlijk licht.

Derde Verdieping: Op de derde verdieping vindt u twee comfortabele slaapkamers, perfect voor gezin of gasten, en een moderne douchekamer.

Extra Faciliteiten: Naast de inpandige garage, die plaats biedt aan drie auto’s, is er een praktische wasplaats die het dagelijkse leven vergemakkelijkt. Ook is er een multifunctionele ruimte, momenteel ingericht als fitness, die vele mogelijkheden biedt voor uw hobby’s of als speelruimte.
Buitenruimte: Met drie terrassen rondom de woning heeft u volop gelegenheid om te genieten van het buitenleven en samen te komen met vrienden en familie.

EPC = 171 kWh/m² - Vg - Wg - Gmo - Gvkr - Gvv

Financieel

Kadastraal inkomen
1.663 €
Kadastrale info
ANTWERPEN 6 AFD SECTIE F
Beschikbaarheid
Overeen te komen

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Herenhuis
Bewoonbare oppervlakte
403 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
118 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Oriëntatie tuin
Zuidoost

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Keuken
Ja

Comfort

Aansluiting riolering
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
171
EPC-label
B
Unieke code EPC
0003357151-RES-1

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee

Media & downloads

Video
https://my.treedis.com/tour/63b47944
Locatie
Lamorinierestraat 125, 2018 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast