Huis te koop in Antwerpen met 8 slaapkamers

€ 1.675.000
Bereken je maandlast
DEPCD
681
358
8
2
Omschrijving

Welkom in de wereld van tijdloze elegantie en verfijning aan de Markgravelei. Deze voormalige dokterswoning, met een indrukwekkende oppervlakte van 680 vierkante meter, is uiterst geschikt voor één of meerdere gezinnen of voor iemand die wonen en werken wil combineren in een prestigieus kader. Gelegen in een rustige, residentiële buurt, ligt de woning ook gunstig ten opzichte van talrijke parken, het stadcentrum en belangrijke invalswegen.

Bijzonderheden:

+++ Authentieke Beaux-artsstijl
+++ Ruime tuin, zuidgericht, van ca. 215 m² met uitzicht op weelderig groen.
+++ Ideaal voor woon-werkcombinaties met twee kantoor- of praktijkruimtes op de begane grond.

+++ Inkom met breedte van 2.5 m creëert parkeerplaats voor de deur.


Indeling:

Kelderverdieping:
De volledig woning is onderkelderd en bestaat uit verschillende provisiekelders, een wijnkelder voor uw wijncollectie en de technische ruimte.

Gelijkvloers:
De royale inkomhal verwelkomt u met zijn breedte van 2,50 meter en de imposante centrale traphal die de grandeur van de woning benadrukt. Direct vanuit deze hal heeft u toegang tot twee kantoor- of praktijkruimtes, ideaal voor professionals die een werkplek aan huis zoeken. Aan de straatzijde bevindt zich een kantoor dat perfect is voor cliëntontvangst, terwijl het tweede kantoor uitkomt op de zonnige tuin.

Eerste verdieping:
Via de mooie trappartij, of met behulp van de lift, komen we op de rijkelijk gedecoreerde eerste verdieping waar de woonkamer bestaat uit drie prachtige kamers met een indrukwekkende plafondhoogte van ca. 4,45 m. Aansluitend aan de woonkamer vinden we de ingerichte keuken en vervolgens een gezellige tuinkamer met veel raampartijen en authentieke buitentrap naar de tuin.


Tweede verdieping:

Aan de voorzijde is er een zeer ruime slaapkamer over de gehele breedte van de woning, met een prachtig zicht op de kerk aan de overzijde van de straat. Aan de tuinzijde vinden we de masterbedroom. Verder is er nog een lichte badkamer met alle voorzieningen en een handige wasruimte.

Derde verdieping:
Deze verdieping werd eerder benut als een zelfstandig appartement. Dit gedeelte heeft basis sanitair en een keuken, wat de ruimte perfect maakt voor huurders, gasten of opgroeiende kinderen die wat meer zelfstandigheid verlangen.

Zolderverdieping:
De zolderverdieping biedt een grote polyvalente ruimte die zich perfect leent voor bijvoorbeeld een atelier, of een speelkamer. Daarnaast zijn er twee afzonderlijke kamers die potentieel bieden voor gebruik als slaapkamers of opslagruimte. Het is een veelzijdige ruimte waarmee u alle kanten op kan.

Omgeving:
De Markgravelei biedt meer dan enkel een woonervaring; het is een toegangspoort tot tal van parken en groene longen die de stedelijke drukte verruilen voor rust en natuur. De buurt demografie is divers en omvat jonge gezinnen, professionals en gepensioneerden, waardoor een levendige en gecultiveerde wijk ontstaat. Voor gezinnen zijn er in de nabije omgeving meerdere scholen en kinderopvangvoorzieningen. De nabijheid van winkels, horeca en cultuur maakt deze locatie tot een parel in de stad, een plek waar wonen en leven in harmonie samengaan.


Wilt u de grandeur van deze unieke woning zelf ervaren? Neem dan contact met ons op voor een bezoek met Roby op 0477/78.10.10 of via roby@reds.be

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Herenhuis
Bewoonbare oppervlakte
681 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
358 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde
Tuin
Ja

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
8
Oppervlakte slaapkamers
40 m²; 35 m²; 20 m²; 20 m²; 20 m²
Aantal badkamers
2

Comfort

Lift
Ja
Rolluiken
Ja
Aansluiting gas
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
309
EPC-label
D
Unieke code EPC
202.410.010.003.408.640

Ruimtelijke ordening

Bestemming gebouw
Privé - eengezins
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Markgravelei 104, 2018 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast